sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Match Show, Levi

Elikkäs tänään ne mätsärit sitten oli! Lähdettiin siinä yhdentoista aikaan ajelemaan Leville päin ja Fanta otti autossa rennosti, nukkui siis. Oltiin sitten melko lähellä jo mätsäripaikkaa ja oltiin juuri pysähtymässä pissattamaan Fantaa, kunnes tuo sitten päätti oksentaa yhtäkkiä aamupalansa autoon... hups. Siinä se sitten mutusteli ne oksennuksensa ja minä pyyhin loput, heh.
Matka kuitenkin jatkui ja pian oltiinkin jo tapahtumapaikalla. Jännitti paljon ja kun näin niiden ihmisten määrän ehti päässäni jo kulkea ajatus, että mihin olenkaan ryhtymässä. Fantakin oli paikalle tultaessa rasittava, haukahteli joitain ihmisiä matalasti, kuten myös joitain koiriakin ja oli muutenkin ihan ihmeissään. Haahuili hihnassa miten sattuu ja ei malttanut paikoillaan pysyä. Siinä kyllä alkoi jo miettiä että uskallanko edes osallistua, mutta kyllähän me osallistuttiin kuitenkin ja onneksi osallistuttiinkin. Fanta ehti rauhoittua siellä kun kuljeskeltiin ympäriinsä. Ihmisiäkään kohtaan ei ollut lähes yhtään varautunut, jes!
Pian olikin sitten jo meidän vuoromme astua kehään! Jännitti vieläkin paljon, mutta Fanta totteli siellä kyllä tosi hyvin! Nyt on hyvä alkaa panostaa sitten enemmän tuohon seisomis asentoon, kun kuuntelu puoli sujuu noin hyvin ja ravatessakaan ei pomppinut yhtään, pätevä kakara! Punainen nauhahan se sieltä sitten rapsahti. Tiemme kuitenkin jäi kaikkien punaisten pentujen kehään, mutta se ei todellakaan haittaa, koska sijoituksemme oli PUN2. Erittäin tyytyväinen olen ja pienen palkinnonkin saimme! Pentuja oli yhteensä siis 13.

Kehäkuvat © Salla O.

Ensimmäistä kertaa palkintopossuna

Kuvan vasemman puoleiset tuotteet sai jo, kun vain ilmottautui tapahtumaan. Tuossahan olikin sitten muutamia esitteitä, Jeppe-koiranruoka näytepussi, koirankakkapussi, jotain ravintolisä tabletteja sekä 10% alennuskuponki Zooplussaan.
Kuvan oikealla puolella oli sitten meidän ansaitsemat PUN2 palkinnot eli Jeppe-koiranruoka näytepussi ja lelu. Fanta ihastuikin heti tuohon leluun! Oli kyllä mukava päivä ja heti tuli taas mätsäri into, tahtoo uudestaan!

4 kommenttia:

  1. Hienosti meni, onnea! :3

    VastaaPoista
  2. Onnea hyvästä kehäkäyttäytymisestä! Voivoi, Fanta on muutenkin oikein suloinen tapaus, varsinkin tuo töpö. ;)

    VastaaPoista