tiistai 27. toukokuuta 2014

Vuoden parasta aikaa

Parin kuluneen viikon aikana ollaan nautittu kevään etenemisestä. Vihdoinkin puissa näkyy jo vähän vihreää ja kotini vieressä oleva kenttäkin on ihan sula! Treenailtukin siis ollaan. Ja hyvä niin, sillä pian testataankin jo treenauksen tulosta.

Muutoin ollaan lenkkeilty, kyläilty, puuhailtu pihalla, käyty turistina Fantan kanssa Levillä Kittilän ryhmänäyttelyssä seuranamme Taija ja porokoira Tiuku. Tulipa väsättyä Juuson ja Tainan kanssa tokon hyppyestekin vanhasta sängystä, johan kelpaa treenailla tokon hyppyjä kotipihallakin. Voittaa mennen tullen pahviväkerrykseni. Loppukuu meneekin pääosin kodin siivoamisessa ja ylioppilasjuhlieni järjestelyissä (luultavasti, katsotaan miten todella käy, heh).


3 kommenttia:

 1. No kyllä nyt kelpaa treenata tokoa! Tuohan on hieno este! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla teistäkin pitkästä aikaa, aina innolla odotan uusia postauksia. Ja niin hienoja kuvia taas, vau :)

  VastaaPoista
 3. Sarianne, jep! Minusta myös, onneksi tuo isosiskon poikaystävä taitaa nuo puuhommelit, eipä olisi itseltäni yksin onnistunut moinen :D

  Mirka, tosi kiva kuulla! Blogi on ollut tänä vuonna kyllä harmillisen hiljainen. Joko on ollut sen verran tohinaa, ettei ole ehtinyt kirjoitella tai sitten ei ole jaksanut. Ja etenkin alkuvuodesta oli sitä ongelmaa, että mitäs sitä kirjoittaisi :D Uutta ulkoasuakin pitäisi saada blogille, alkaa kyllästyttää jo tämä nykyinen!
  Ja kiitän paljon! :)

  VastaaPoista