tiistai 14. lokakuuta 2014

Talvi tekee tuloaan

Fazerilla ja Fantalla on ehtinyt olla jälleen yhdet ohjatut tokotreenit. Fazerilla menee treeneissä muuten tosi hyvin, mutta sivulla kulkeminen edes jotenkin suorassa tuottaa ongelmia. Tulee mielenkiintoista ja työlästä opettaa tuolle seuraaminen. Sivulletulo alkaa luonnistua pikkuhiljaa, se käyttää yllättävän hyvin takapäätään jo nyt.
Fantan kanssa treenit menivät myös ihan hyvin, treeneissä oli mukana ihan uudenlaista intoakin! Pari treenikertaa on jäänyt valitettavasti väliin, kun olen taas kerran sairastellut. Nyt minun pitäisi päättää osallistunko sen kanssa ensi kuussa tokokokeeseen vai jätänkö ensi vuodelle. Ruudun maahanmeno, kaukot ja luoksetulon pysäytykset pitäisi hioa sitä varten.

Fantalla on ehtinyt olla myös agilitytreenit, jotka menivät jälleen ihan kivasti. Vihdoinkin Fanta alkaa tajuta oikeasti kontaktit! Niitä ollaankin viimeaikoina harjoiteltu melko ahkerasti, kuten myös ohjauskuvioita taottu vähän lisää päähäni. Myös Fazerin kanssa olen alkanut harjoitella ohjauskuvioita esineitä tai puita kiertäen.

Keskiviikkona 8. päivä Anni (Susu-seropin omistaja) kävi hieromassa Fantaa. Vähän meinasi Fanta välillä värkätä, eikä rentoutunut vielä aivan täysin hieronnan aikana. Luultavasti ensi viikolla otetaan kuitenkin uusiksi, jolloin hierotaan myös Felix samalla. Eikä löytynyt Fantasta mitään kummoisempaa, pari kohtaa vaikuttivat ehkä vähän jäykemmiltä.


Loppuviikosta olisi tarkoitus mennä Fazerin kanssa kohti Helsinkiä pienelle kasvattileirille! Tiedossa on ainakin hakua ja agilityä sekä mahdollisesti jälkeä ja tokoa. Ja tietenkin sisarusten kesken riekkumista. Jännää nähdä miten koko päivän kestävä junamatka tulee menemään kahden Fazerin kanssa. Ja ylipäätään koko reissu Helsingissä. Varsinkin, kun Fazerille on alkanut muodostua sellainen ongelma, että ihmiset ovat niin kivoja, että pääsee riemupissat tervehtiessä. Nooh, eiköhän se siitä! Alla Fazerin 4kk kuva, © Inga K.


Ja tosiaan, lumetkin täällä on ollut jo muutaman päivän ajan. Saa nähdä sulavatko pois vielä.

3 kommenttia:

 1. Voi eeei! Olen haaveillut omasta aussiesta jo pitkään ja seurasin Red'n Readyn pentuetta tiivisti alusta saakka. Oma tilanne harmi kyllä tällä hetkellä niin huono, ettei tilaa/aikaa/rahaa toiselle koiralle ole. Löysin ihan sattumien kautta blogiisi, ja heti pisti silmään tutunnäköinen koira! Varmasti aivan ihanan kaverin saatte Fazerista :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia sinulla! Minä myös seurailin innoissani näitä Shantin pentuja, vaan kotona hallitus sanoi että nykyiset kaksi "muka" riittää ;)

  VastaaPoista
 3. Emma, hauska kuulla! Mutta Fazer on kyllä oikein kivan oloinen tyyppi, mitä nyt on viime aikoina on mörköillyt aika paljon, mutta ikään kuuluvaahan tuo. Luulen, että saan tuosta juuri sitä, mitä toivoinkin toiselta aussielta. :) Tervetuloa vaan seurailemaan blogia, mikäli Fazerin kuulumiset kiinnostaa.

  Hinni, kiitos! Hehe :D Ei täälläkään oltu aluksi ihan innoissaan ajatuksesta kolmas koira, mutta tulipahan kuitenkin. ;D

  VastaaPoista