tiistai 5. tammikuuta 2016

Syksystä talveen

Vuosi on vaihtunut ja minä olen unohtanut päivittää blogia. Syksy onkin muuttunut jo talveksi aikoja sitten. Tai miten sen nyt ottaa, kun Joensuussa oli kuin syksy vielä silloin, kun lähdin lomalle kotiin Lappiin 12. joulukuuta. Lapissa odotti silloin mukavan raikas pakkanen (myös iki-ihana Felix). Vertaa alla olevia kuvia, ylempi on otettu Joensuussa 8.12. ja alempi Sodankylässä 13.12.


Nyt kun en ole kirjannut ylös tekemisiämme, niin tuntuu kuin olisin unohtanut melkein kaiken! Noh, kävimme ainakin Fazerin kanssa Helsingissä 20.-23.11. Saavuimme Helsinkiin perjantai-iltana. Lauantaina 21.11. kävimme Red'n Ready -porukalla paimentamassa Kausalassa. Kuvia ei tullut otettua tuolta reissulta, kun oli niin vilpoista. Fazer oli vielä epävarma lampaita kohtaan, mutta jos pääsisimme paimentamaan useammin, tulisi Fazerista varmaankin aika pätevä paimentaja! Sunnuntaina meillä oli aamupäivällä agilitykoulutus. Iltapäivän Fazer sai olla kasvattajansa luona pari tuntia hoidossa, kun omistaja vietti vapaa-aikaansa käyden uimassa Yrjönkadulla. Maanantaina matkattiin takaisin Joensuuhun.

Fantan kanssa olemme liikkuneet Joensuussa viikottain Inkan ankarassa piiskuroin... siis opissa. Nyt joululoman aikana täällä Lapissa olemme viettäneet aika tasaista elämää. Fanta aloitti juoksunsa 23.12. ja lisäksi olemme käyneet Suvannossa vierailemassa useita päiviä. Viikonloppuna onkin aika palata takaisin Itä-Suomea kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti