tiistai 11. lokakuuta 2011

Talvi tulee! Vai tuleeko?

Elikkäs, täällä Sodankylässä satoi jo ensilumet sunnuntaina 9.10! Lunta tuli tosin vain ihan ihan vähän, jäi vain vähän maan pinnalle, mutta olipas lunta kuitenkin! Sade kesti aika vähän aikaa ja onnekseni olin juuri pihalla Felixin kanssa, niin sain haettua kameran ja näpsäistyä tuon viereisen kuvankin todisteeksi! Saisi kyllä luvan tulla jo minun puolestani pysyvät lumet maahan. Alan jo toden totisesti kyllästyä noihin vesisateisiin... tälläkin hetkellä sataa.

Samaisen lumisadepäivän aamu oli kyllä mitä kaunein! Lämpötila oli muutaman asteen pakkasen puolella, Aurinko paistoi ja maa oli aivan valkoinen kuurasta! Ahh, mikä tunnelma :3 Lenkillehän se piti heti aamulla rynnätä herättyään, jotta se kaunis valkoisuus ei ehtisi kadota päivän lämmetessä! Hyvän pituinen lenkki käytiinkin Fexun kanssa ja sai taas juosta irti. :) Kuvia ei paljoa tullut, mutta muutama kuitenkin.
Felixin kanssa ei nyt viimeaikoina olla tehty mitään kovin erityistä, koska noh... nuo säät ovat olleet suurimmilta osin mitä ovat. Eli sateisia. Enkä pidä sateesta, eikä kyllä Felixkään. Koirakoulussakaan ei käyty eilen. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti