lauantai 1. syyskuuta 2012

Jännitys tiivistyy!

Tämä viikko on kulunut lähinnä sunnuntaista tokokoetta jännittäessä... ja se on jo huomenna! Huhhuh! Niin toivon, että paikkis menis ees hyvin.
Ei olla mitään kovin erikoista tehty tällä viikolla, ainoat ihmeellisyydet ovat lueteltuna tuossa alhaalla. Huomenna sitten luvassa koepostausta!

27.8.2012

Maanantaina käytiin Fantan kanssa koirakoulussa. Olisin halunnut käydä mielelläni vielä Felixin kanssa ennen kuin se kouluttaja, joka meillä tavallisesti on, palaisi treeneihin, mutta halusin vahvistaa vielä paikkista ennen kokeita. Itseksemme siis lähinnä treenattiin Fantan kanssa sivummalla. Hyvin meni paikkikset onneksi. Otettiin yhdesti erään berninkin kanssa lyhyehköt paikkikset, eikä Fanta ollut onneksi aikeissakaan nousta, huh. Paikkiksen lisäksi otettiin vain jotain pieniä seuruupätkiä ja sitten yhdesti treenattiin ryhmän mukana hyppyä.

29.8.2012

Fanta täytti 11 kuukautta! Hui kuinka vanha se on jo. Pian se on jo vuoden. Huhhuh. Säkä oli semmoinen noin 48,5cm ja paino noin 15,2kg.


30.8.2012

Torstaina oli kilpailuihin tähtäävien tokotreenien viimeinen kerta. Tällä kertaa treenit olivat semmoiset, että tehtiin kehä ja laitettiin kaikille numerolaput (yritettiin luoda koetuntumaa). Liikkeet tehtiin ihan koejärjestyksessä ja lähes kokeenomaisesti. Jokainen siis teki liikkeet yksi kerrallaan ja muut antoivat sitten palautetta.
Aloitettiin siis luoksepäästävyydestä. Joo, se meni hyvin. Paikkis. Se osuus, jota nyt melkein pelkään, Minun ei tarvinnut mennä koirasta niin kauas kuin muitten. Ennen paikkis meni mun mielestä tosi nopeasti, olin itse vain silleen lallalaa, mutta kas kummaa, nyt kun siitä on kehkeytynyt ongelma, menee aika hitaasti. Tuijotin ja tuijotin Fantaa ja hiekka sen ympärillä alkoi särisemään jo oudosti silmillä ja kerpele soikoon tyttö pysyi! Se meni alussa maahan tosi vinosti, mutta väliäkös tuolla kun kerta pysyi! Mahtava tyttö, toivotaan että pysyisi kokeessakin.
Yksilöliikkeet menivät sitten vähän miten menivät. Koirat nääs piti viedä autoon siksi aikaa, kun joku oli kehässä, joten Fantahan oli sitten ihan duracell, kun sen autosta haki. Tiesin jo siis heti, että se edistäisi seuraamisessa ylienergisyyden takia. Ja niinhän se tekikin.
Liikkeestä maahanmenossa tolle tuli joku aivokatkos ja se ei tajunnu mennä maahan. Oikeassa kokeessa olisi mennyt nollille tuommoinen suoritus.
Luoksetulossa Fanta tuli tosi vauhdikkaasti luokse, mut ylienergisyyden takia sit törmäys!
Liikkeestä seisominen meni hyvin. Toi pysähty käskystä ku seinään, ees jotaki hyötyä superaktiivisuudesta!
Hyppy meni hienosti!
Mutta tosiaan, mulle oli ihan sama, että jotkut yksilöliikkeet menivät nois treeneis vähän miten menivät, kunhan pysy paikkiksessa! Siitä olin ihan älyonnellinen, täytyy vain toivoa että pysyisi kokeessakin.

Kuvat 30.8.-12 aamulenkiltä

2 kommenttia:

  1. Postauksesi ovat niin mahtavia, tulee hyvälle tuulelle näitä lueskellessa. :) Ja kuvasi ovat äärettömän upeita, voi kun sinut saisi joskus tänne kuvailemaan näitä hillereitä edes pariksi tunniksi. ;D

    VastaaPoista