maanantai 31. joulukuuta 2012

Kamuja!

Vihdoinkin ollaan päästy siis näkemään jopa niitä koirakamujakin taas tämän hiljaiselon jälkeen. 21.12 käytiin tapaamassa Iidaa ja Felixin puolisiskoa Sandraa molempien hurttien kanssa. Sandra ei oikein innostunut leikkimään kummankaan kanssa tällä kertaa, mutta olipahan koirakamu kuitenkin.
22.12. käytiin sitten pakkasessa pyörähtämässä hurttien kanssa jonkin aikaa kylällä Erikan ja Kielan kanssa. Fanta oli taas kunnon teinipelle hihnassa kulkiessa ja yllättävää oli että Felixikin meinasi jopa peppuilla. Oli varmaan liian pitkä aika kun oltiin nähty viimeksi Kiela niin oli Felixikin liekeissä.


Torstaina 27.12. meille saapui isosiskoni ja hänen poikaystävänsä kera uuden koiransa Luca rottweilerin kanssa. Talossa on siis tohinaa taas riittänyt. Luca on ainakin Fantaa pitänyt kiireisenä, kun touhuavat yhdessä. Hyvä niin, koska itse olen ollut kipeänä muutaman päivän, niin on liikunta jäänyt vähemmälle. Kunnon lenkeille eivät ole hurtat valitettavasti siis päässeer, mutta onneksi ovat pihalla saaneet ramppailla ja riehua paljon.Kuitenkin, vaikka vieläkin taidan olla vähän sairaana (kuudetta päivää jo...) niin oli pakko päästä lenkkeilemään vihdoin ja viimein! Neljään päivään kun en ollut kunnon lenkeillä käynyt... hrrr. Käytiin tänään 31.12. lenkillä Erikan ja Kielan, Ellan ja Viivin sekä Hennan ja Justuksen kanssa. Fanta aluksi murisi Justukselle ihan kummasti hihnassa. Ihmettelin kyllä käytöstä suuresti, hihnassa kävellessäkin vaikutti siltä, ettei halua Justusta lähelleen. Vapaaksi päästettäessä oli kuitenkin heti leikkiin rupeamassa. Kumma teini... Mutta onneksi jäi sitten vain hihnassa perseilyksi tuommoinen käytös. Siinähän se lenkki sitten meni koirien juostessa ja osan leikkiessä keskenään.
Kohta sitten vuoden 2013 tavoitteet postausta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti