sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Oh my

No voi kauhistus sentään, edellisestä tekstistä semmoiset kolme viikkoa. Hyi minua, saisin hävetä. Mutta nyt talven tultua ei ole yksinkertaisesti tapahtunut oikein mitään mistä kertoa. Kaamoskin se jo kummittelee taas, niin kuviakaan ei ole tullut otettua mitenkään älyttömästi.
Tokoilut Fantan kanssa ovat jääneet nyt lähinnä ALO:n liikkeitten toistoon lenkkien yhteydessä (ja pitänyt Fantaa sitten hanskalla palkata, kun ei ole lelua tullut matkaan!) ja kaukojen harjoitteluun sisällä. Ohjattujen treenien pariin viimeiseen kertaankaan ei päästy, kun joko ei ollut kyytiä tai sitten piti lukea kokeisiin. Höh! Keväällä sitten taas.
Fantan ensimmäiset juoksutkaan eivät ole vielä alkaneet, vaikka 1v 2kk ikä saavutettiin 29.11. Saisivat kyllä jo alkaa! Voisin kyllä kieltämättä käydä ostamassa jo juoksupöksyt tuolle valmiiksi. Lisäksi Fantan teineily on jatkunut samaan malliin. Koettelee välillä kuin mikäkin, etenkin hihnalenkeillä. Muutoin ei oikeastaan ole sen isompia ongelmia.
Ja eipä ole tullut ketään koirakavereita treffattua nyt. Onpa kyllä ollut tyhjän oloista! Asiaan täytyy kyllä saada muutos.

                                                          Olivat kakarat vähän huurussa lenkin jälkeen. 20.11.

"Bananas are for monkeys." Ja apinallahan tuo banaani onkin. 21.11.
28.11.
28.11.
 En ole vieläkään sisäistänyt sitä, että nyt tosiaan on jo joulukuu ja kohta on todellakin vuosi 2013. Fantakin on ollut meillä jo vuoden! Huhhuijakkaa! Taas aika hurahtanut niin nopeasti ettei tosikaan! Joulufiilis ei ole siis ainakaan vielä ennättänyt tänne asti, mutta yritin vähän herätellä sitä tänään ja ottaa koirista joulukorttikuvan. Alla oleva kuva ei ole lopulliseen joulukorttiin tuleva kuva, sen laitan tänne myöhemmin esille (tosin, onpa tuo galleriassa nähtävillä). Mutta siinäpä nuo tonttuset sitten. Mukavaa joulun odotusta kaikille!

9.11.
Voisinpas joku päivä tehdä tässä vaikkapa postauksen koirien tempuista, kun ei kerta mitään jännittävää tapahdu nyt tähän vuodenaikaan.

1 kommentti:

  1. Haastettiin teidät! :)
    http://vinskin.blogspot.fi/2012/12/jee.html

    VastaaPoista