lauantai 17. marraskuuta 2012

I wouldn't have nothing if I didn't have you

Mainio otsikko taas vaihteeksi, erään biisin nimi, mutta sopiihan tuo minun elämääni hyvin koirien suhteen. Kuitenkin, taas on parisen viikkoa vierähtänyt viime tekstistä ja yksinkertaisesti ei ole tapahtunut mitään mielenkiintoista! Aikalailla perus lenkkeilyä ollut, tokoinnostuskin on karannut jonnekin. Tosin nyt ihan parin päivän aikana se on nostanut taas vähän päätään. Tänään viimeksi kokeiltiin taas treenimistä, aloitettiin mm. ohjatun noudon treenaus ja harjoiteltiin tunnaria, metallinoutoa (ja olihan se metallikapula kyllä Fantan mielestä aika ällö kylmällä säällä) ja kaukoja. Muutoin perusarjessa Fanta onkin jatkanut teineilyjään ja juoksuja ei ole vieläkään näkynyt (t. levoton odottaja!).

5.11. Maanantaina sit käytiin Fantan kanssa ohjatuissa tokotreeneissä. Tilaa oli vähän, sillä kenttää ei aurata ennen kuin vasta keväällä, joten sieltä oli kolattu vain pieni pläntti. Paikalla oli vähän ja sekalaista sakkia, ja Fanta päätti olla taas pikkuteini. Eivät siis olleet mitkään onnistuneet treenit. Fanta ei tehnyt oikeastaan mitään kunnolla, se kiinnitti huomiota ihan liikaa toisiin koiriin ja liian vähän minuun. Otettiin kuitenkin pujotteluita tötsien läpi, ohitusharjoituksia, paikalla oloa, liikkeestä maahanmenoa ja luoksarit. Taidan kyllä suosiolla jäädä ohjatuista treeneistä siis nyt Fantan kanssa tauolle! Muutamana viimeisenä kertana siis mennään varmaan Felixin kanssa, jos mennään. 12.11. en edes päässyt treeneihin, koska ei ollut kyytiä.

Loppuun voisinkin tunkea sitten vain kuvia.

7.11.
Uudesta narufrisbeestä tuli nopeasti entinen Felixin ja Fantan käsittelyssä! 7.11.
7.11.
7.11. Innostuneen näköisiä
8.11.
9.11. Käytiin moikkaamassa Tiinaa, Kuuppista ja Jekkua.
9.11. Kuuppis ja Fanta
9.11. Felix ja Jekku
17.11. Sumuinen suo
17.11.
17.11. Laitetaas vaihtelun vuoksi maisemaakin. "Lapin autiomaa"

4 kommenttia:

  1. Ah. Ihanan näköistä. Jossain sentään on lunta. <3

    VastaaPoista
  2. Voihan kun löysin hyvää luettavaa!!;) Ja vielä kiinnostaa enemmään ku kattoin fantan tietoi ja sukuu niin ,heei täähän on mun koiran sukulaisia!:D(mun koira on loonan sisarruksia).(: Jos kiinnostaa niin minullakin on koira blogi, ja pitää kyllä ryhtyä tän blogin lukijaksi;)

    VastaaPoista
  3. Hyvä jos kirjoitukset kiinnostaa! :) Ja oih! Fantan tätihän se siellä, ehottomasti alan teidän blogia seurailla myös :)

    VastaaPoista