sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Lazy days


Olen ollut kyllä viimeaikoina hyyyvin laiska koiraharrastusrintamalla. Mutta niin myös monen muunkin asian suhteen. Näköjään olen menossa kohti kaamosmasennusta, jippii...
Viikolla 42 en tehnyt koirien kanssa oikeastaan MITÄÄN harrastuksia. Ehkä Fantan kanssa jotakin pieniä tokojuttuja sisällä, mutta muuten. Sen sijaan käytiin kyllä pitkillä metsäseikkailuilla hurttien kanssa. Kyseinen viikko oli syyslomaviikkoni, joten kuvittelin, että olisin touhunnut kaikenlaista harrastusrintamalla, mutta halusinkin sitten vain latautua.

Tällä viikolla käytiin sentään edes tiistaina 22.10. AGILITY treeneissä. Ensimmäistä kertaa agitreenit olivat sisätiloissa, joten aluksi annettiin koirien vähän tutustua tilaan. Ei tuota tilaa voi edes halliksi sanoa, sen verta pieni, mutta tuollainen pieni rakennus, jossa voi sentään edes jotain tehdä.
Jälleen tehtiin valssiharjoittelua. Aluksi hypyillä ja myöhemmin miniradalla, jossa oli hyppy, hyppy, mutkaputki ja hyppy. Keppejä tuli myös kertailtua ja Fanta rukka alkoi jälleen lahjakkaasti sekoilla joissakin väleissä. Mutta ei voi kyllä koiraa syyttää, kun ei oltu treenattu niitä kunnolla kotona!

Agitreenien jälkeen oli TOKO treenit, jotka menivät aika mielenkiintoisesti. Koira oli vähän pihalla siitä mitä tehtiin + lumisade häiritsi seuraamista. Koiran pihallaolon lisäksi omistajakin sekoili lahjakkaasti. Meitä oli siis kaksi treenaajaa paikalla ja tehtiin seuruu, jossa kouluttajamme käskytti monipuolisesti eri tavoin. Tuli ensimmäistä kertaa hänen treeneissään paikalla täyskäännöksiä, sivuille ja taakse päin menoja sekä kääntymisiä juoksussa. Samalla seuruuseen liitettiin liikkeestä maahanmeno ja seisominenkin.
Tämän jälkeen otettiin onnistunut nouto sekä avoimen kaukot, jotka eivät puolestaan niinkään onnistuneet. Fanta meinasi jäädä paikalleen makaamaan istumaannousussa, mutta aina ei voi onnistua. Oli reppana jo vähän väsynytkin. Loppuun onnistunut paikkis!


Felix onkin sitten viettänyt rauhallisen mukavaa arkielämää nauttien lumesta. Lumien tullessa tuo saa aina kummasti lisää energiaa, totinen talven ystävä!

7 kommenttia:

 1. Nojoo, vähän toisenlaiset kelit siellä :D Te taidatte asua aika pohjoisessa? Meillä on koko viikonlopun ollut hirveän sumuista ja sateista. "Jee" -.-

  VastaaPoista
 2. Heh, on varmasti! Oikeastaan aika kirjaimellisesti asun keskellä Lappia, Sodankylässä.
  Mutta joo, niin se vaan alkoi meilläkin täällä sateet ja nyt on loskakakkaa, yök, en tykkää sitten yhtään.

  VastaaPoista
 3. On sulla kyllä kauniit koirat :) Mahtavasti jo lunta siellä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, onhan ne! :) Ja olihan täällä, ei ole tosiaan enää. Yhtäkkiä tuli kamalat lauhat ja suuri osa ehti jo sulaa... :/ Ei kiva.

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan ihana koirablogi ja ulkoasu! Taidanpa ryhtyä seurailemaan :)

  VastaaPoista
 6. Ihan sitä vaan piti sanoa että kiitos koirat.comin löysin tän blogin, aivan uus tuttavuus ja jäin kyllä koukkuun, aivan ihania kuvia. Tosta lumikuvasta ehkä vähän katkera koska täälä ensilumi pysyi oikein parituntia (eli se parimilliä mitä sitä nyt satoi..) :)!

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia molemmille! :)

  Jonna, heh, hassua ajatella, sillä täällä on nuo lumet olleet tosiaan jo kuukauden. Tällä hetkellä on kiva määrä lunta ja lisää vain satelee! Mutta kyllä sinnekin vielä lumet tulee!

  VastaaPoista