maanantai 14. lokakuuta 2013

Rakkaus on lumivalkoinen

Jee! Tänään tuli ensilumet maahan, olipa mukava ilmestys ikkunan takana herättyäni. Lisäksi kun sääkään ei ollut sellainen kostea ja synkeän pilvinen, vaan pakkasmainen ja Aurinko kurkisteli pilvien takaa. Mutta mitä todennäköisimmin nämä sulavat pois jossakin vaiheessa, mutta oli kiva piristys aamulenkille.


Muutoin viime viikolla en päässyt ollenkaan agility- tai tokotreeneihin huonon olon vuoksi. Paitsi tokoa ollaan tietty kotona otettu paljon pikkujuttuina läpi. Kuitenkin tuli tehtyä parina päivänä vähän pk-juttuja!

8.10. tiistaina päätin tehdä Fantalle pitkästä aikaa JÄLJEN. Tein tuolle tällä kertaa pidemmän jäljen kuin yleensä, mutta silti kokonaisuudessaan aika lyhyen, ehkä noin 100 metrin pituisen. Matkan varrelle laitoin nameja aika sekalaisesti sinne tänne, välillä tiuhemmin ja välillä oli pitkäkin välimatka seuraavaan namiin. Ja täytyypä kyllä kehaista pientä auspai eläintä! Se veti hienoimman jälkensä ikinä! Tavallisesti tuota saa jarrutella, mutta nyt se eteni maltillisesti, rauhallisesti ja huolellisesti koko matkan (pystyi jopa kuvamaan koiran jäljestäessä rauhassa, wuhuu)! Hieno koira!

9.10. keskiviikkona tuli käytyä HAKUtreeneissä. Aluksi tehtiin pari kertaa haut ja pistot siis siinä samalla, mutta sen jälkeen alettiinkin treenata ilmaisua. Vähän oli Fanta varovainen alussa ottamaan rullaa vieraalta, mutta vähän ajan päästä sekin sujui ihan hyvin!

7 kommenttia:

 1. Voi eiiii! Talvi tulee :( Onneksi täällä ei ole vielä lunta näkynyt! :D

  VastaaPoista
 2. Eiku ihanaa! Talvi on kivaa aikaa (miinus se kaamos siinä välissä)! Noi hurtatki tykkää talvesta. Eikä tartte pyyhkiä niitä kurasta joka lenkin jälkeen, kun on lunta. :D
  Yks iso huono puoli on kuitenkin se, että treenaaminen täällä hieman hankaloituu, kun ei ole mitään varsinaista hallia täällä.

  VastaaPoista
 3. Miten ihmees sun kuvat on aina niin hyviä, ihan mahtavia taas :3

  VastaaPoista
 4. Aivan täydellisen ihana ja kaunis tuo yhteiskuva. <3

  VastaaPoista
 5. Tännekin tuli pari päivää teidän jälkeen ensilumi, joka on nyt jo sulanut pois. Ennen en niin välittänyt talven pakkasista, mutta nyt tykkään talvesta, koska voin hiihtää Sennin kanssa, ja lumi tuo valoisuutta.
  On muuten pakko sanoa, että upeita kuvia, täydellisiä! :)

  VastaaPoista
 6. Aaah. Täällä meinasi sulata nuo ensilumet melkein kaikki heti, mutta pieni osa jäi maahan. Sen jälkeen olikin pitkän aikaa pakkasia ja maa kuuran peitossa, mutta lumisateita ei näkynyt ennen kuin nyt. Nyt täällä onkin sitten muutama sentti lunta.
  Tuo valoisuus on kyllä tosi kiva lumessa. Samoin hiihtäminen koirien kanssa on kyllä niin kivaa!

  Ja vai että täydellisiä, heh. Mutta kiitos paljon! :)

  VastaaPoista