maanantai 15. joulukuuta 2014

Pikkujouluilemassa

Eilen sunnuntaina 14.12. oli tosiaan koiraseuramme pikkujoulut, tällä kertaa niihin otettiin myös omat karvakuonomme mukaan. Otin mukaani Fazerin, sillä tilaisuus oli loistava ajatellen sen epävarmuutta muita koiria kohtaan. Aluksi käytiin porukan kanssa koirineen hihnalenkillä ja sen jälkeen kokeiltiin majan pihapiirissä koirakeilausta ja matonvetoa. Noh, matonvedossahan Fazer pysyi paikallaan ehkä niin kauan, että matto oli liikkunut 10-20cm. Pidettiin leikkimielinen kisa siinä, ja Fazer jäi kyllä  viimeiseksi! Koirakeilausta se alkoi lyhyessä ajassa tajuta jo ihan kivasti! Ei vielä varsinaisesti kaatanut keiloja jatkuvasti, mutta tajusi, että jotenkin se palkan saanti siihen keilaan liittyi ja hyppeli paljon sen ympärillä tarjoten erilaisia juttuja. Koiratouhujen jälkeen olikin sisällä sitten omistajille ruokailu ja sen jälkeen halukkaat pääsivät saunomaan.

Muutoin ollaan käyty koirakamujen kanssa taas lenkillä. Piika-pystärin kanssa hihnalenkeillä Fazerin ja Felixin kanssa ja Susu-seropin kanssa sitten vapaana koko lauman voimin.
Viime torstaina 11.12. käytiin kaverin kanssa ajelemassa Vuotsossa mutka joulumyyjäisissä mukanamme Fazer ja Felix, mutta meidän molempien pettymykseksi ne olivatkin sisätiloissa. Niiden siis piti olla alunperin ulkona. Joten sinänsä siitä tuli aika turha reissu koirien kannalta, mutta tulipahan käytyä!


Joulukin alkaa lähestyä uhkaavaa vauhtia. Eihän minulla ole edes yhtään lahjoja vielä hankittuna, ups!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti