maanantai 8. joulukuuta 2014

Kaamoksen paluu

Ei enää innosta oikein kuvata koiria tähän vuodenaikaan, kun on kokoajan niin hämärää. Päivän pituus täällä onkin enää kaksi tuntia Ilmatieteen laitoksen mukaan. Onneksi on kuitenkin lunta, joka tuo edes vähän valoisuutta. Joitain kaamoskuvia olen saanut kuitenkin napattua kauniina kaamospäivänä! Blogin ulkkakin sai talvisemman asun.


Kuluneen kuukauden aikana ei ole oikeastaan tapahtunut mitään ihmeempää. Fantan kanssa toko on jonkinlaisella tauolla, sisällä saatetaan treenata pikkujuttuja, mutta ei olla nyt muuten kummemmin sitä treenattu. Agilitytreeneissä ollaan sen sijaan päästy käymään ahkerasti joka viikko. Nyt agility alkaa oikeasti tuntua tosi mukavalta, kun se alkaa sujua! Mikäli edistymme tätä vauhtia, niin saatanpa harkita ensi vuodelle jo ensimmäisiä kisoja - tai edes möllejä - kokeiltavaksi!
Ollaan myös käyty melko ahkerasti potkurilenkeillä Fantan kanssa. Pitäisi saada hankittua sille vetovaljaat, jotta päästäisiin harjoittelemaan kevyttä vetoa potkurilenkeillä paremmin.
Lisäksi innostuin taas vaihteeksi rally-tokosta, pitäisi saada kyltit tulostettua ja päästä harjoittelemaan ratoja. Voisin ottaa tavoitteeksi käydä ensi vuonna myös ekoissa rallykisoissa!

Fazer pääsi 13.11. käymään ensimmäistä kertaa näyttelytreeneissä Fantan agilitytreenien jälkeen. Olihan se vähän säätämistä! Seisomiset sujui ihan okei, mutta ravaaminen... noh, vähän pomppimista ja sinkoilua. Tosin ei olla Fazerin kanssa näyttelyjuttuja harjoiteltukaan melkein yhtään.
Välillä on tuntunut, että Fazerin mörköily on helpottanut ja välillä tuntuu, ettei muutosta ole tapahtunut. Sen sijaan toisiin koiriin suhtautuminen on ehkä vähän parantunut. Ollaan käyty yhteislenkeillä toisten koirien kanssa ja viikottain ohitustreeneissä.
Tokoa ja agilityn alkeita ollaan myös treenailtu. Tokossa ollaan edelleen sivulletulon hiomisessa, heh. Agilityä varten ollaan harjoiteltu mm. kiertämistä ja kontaktia.

Felixin kanssa ollaan otettu melko rennosti. Se on päässyt edelleen kulkemaan Fazerin kanssa monissa eri paikoissa. Anni kävi hieromassa Felixin toisen kerran 1.12. maanantaina. Toisessa takajalassa oli jonkinlaista jäykkyyttä ja varpaissa taisi olla myös jotain, ainakaan Felix ei oikein pitänyt niiden hieromisesta.

Yritin ottaa hurtista tänään jonkinlaista joulukuvaakin, mutta ei se oikein onnistunut niin kuin halusin. Koiratkin ovat niin innostuneen näköisiä!


3 kommenttia:

 1. hienoja kuvia! täytyy sanoa, että teillä näyttää paljon valoisammalta, kuin meillä. Etelässä päivällä on kyllä pituutta, mutta maa on musta ja märkä ja taivaalta sataa jokatoinen päivä vettä :( Alkaa "hieman" jo tympiä.

  VastaaPoista
 2. Voi miten nättejä kaamoskuvia oot saanut ikuistettua. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia molemmille!

  Sarianne, hyi kamala :S Okei, valitsen mieluummin kaamoksen lumella kuin tuon. Onneksi täällä tosiaan on lunta, koska en halua tietää kuinka pimeää täällä olisi ilman sitä.

  VastaaPoista