lauantai 26. syyskuuta 2015

Fazer luustokuvissa


Fazer kävi keskiviikkona 16. päivä luustokuvauksissa. Siltä kuvattiin siis lonkat, kyynärät ja selästä LTV ja VA. Samalla Fazer rokotettiin. Fanta oli mukana hakemassa myös rokotuksen samalla. Kummatkin tytöt olivat aluksi aivan kiihtyneitä eläinlääkärissä, mutta rauhoittuvat myöhemmin edes vähän. Kumpikin myös jännitti eläinlääkärin pöytää ja toimenpiteitä, mutta hyvin selvittiin. Eläinlääkärin silmiin Fazerin kyynärät ja selkä näyttivät puhtailta, mutta lonkissa oli löysyyttä. Hän arvioi ne hyvin karkeasti C/B:ksi. Tulokset lonkkien ja kyynärien osalta tulivat Kennelliitolta noin viikon päästä eläinlääkärikäynnin jälkeen. Tulokset olivat nämä:
Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Eläinlääkärin karkea arvio siis parani hieman, mutta matalat lonkkamaljat Fazerilla on kuitenkin. Onneksi voi sanoa koiran olevan kuitenkin sen verran terve näiltä osin, ettei estä harrastuksia tai mitään muutakaan! Selkälausuntoa odotamme vielä. Suuri kiitos tätäkin kautta vielä Nooralle, joka kuskasi meidät eläinlääkäriin!

Meillä on jäänyt Fantan kanssa taas agilitytreenit väliin kummaltakin tiistailta. Viime viikon tiistaina Fantan vatsa oli kuralla ja tämän viikon tiistaina minulla oli tentti huonoon aikaan. Jospa sitä kohta jo pääsisi! Alkaa tuntua jo kiroukselta. Fazerinkaan kanssa ei olla luonnollisesti päästy treenaamaan, sillä sillä on edelleen juoksut menossa.


Yläkerran naapuriltamme tuli viikko sitten kirje, jossa hän ilmoitti, että asunnostamme on kuulunut  päivisin ulvontaa ja hän pyysi tekemään asialle jotain. Tämä oli hieman yllättävää, mutta arvelen kyseessä olleen Fazer, sillä Fanta ei kyllä ulvo (toisin kuin eräs toinen pieni aussie saattaa). Lisäksi arvelen, että tämä ulvominen on saattanut johtua ihan vain siitä, että paikka on ollut vielä vieras. Ostin koirille kuitenkin uudet lelut puuhaksi yksinoloajalle ja samalla koiratarvikeliikkeestä tarttui mukaan kosketuskeppi. Olin suunnitellut jo aiemmin sellaisen ostamista Fazerille tiettyä tarkoitusta varten. Nyt olemme harjoitelleet Fazerin kanssa kepin käyttöä, innostuin opettamaan sitä Fantallekin ihan aivojumpaksi. Tosin tuosta kepistä saattaa olla apua monien temppujen opettamisessa.
Muutoin meille ei oikeastaan kuulu mitään ihmeellistä. Olemme käyneet jälleen Nooran ja Kiran kanssa lenkillä ja treenaamassa. Lisäksi lähialueen lenkkipolkuihin tutustuminen on jatkunut. Ihan meidän lähellämme olisi ollut tänään match show, mutten harmikseni päässyt sinne, sillä olin retkellä luokkani kanssa. Inga kuitenkin käytti Fazeria ihmettelemässä mätsärimenoa sivumpaa hetken aikaa.

Ps. Blogilla on remppa menossa! Koirien esittelyitä päivitetään ja onkin osittain jo päivitetty. Monia muita pienempiä sivustoja (kuten esim. toko- ja näyttelytulokset) on myös päivitetty ja esimerkiksi koirat-sivu on viimein uudistunut kokonaan. Käykäähän kurkkaamassa!

2 kommenttia: