torstai 5. huhtikuuta 2018

KisakuulumisetStarttasimme Fazerin kanssa vuoden ensimmäiset agilitykisat helmikuun alussa 3.2. Kuopiossa. Samalla ne olivat ensimmäiset kisamme pikkumakseissa. Näiden kisojen tulossaldo olikin sitten 20, 10 ja... 0! Saatiin siis ensimmäinen LUVA:mme! Oli kyllä upea fiilis radan jälkeen.
Seuraavat agilitykisat olivatkin oman seuran järjestämät kisat 24.2. Joensuussa. Ensimmäiseltä radalta saatiin hylky, mutta toiselta radalta tuloksena oli toinen LUVA! Hui, vuoden tavoitteemme kakkosiin siirtymisestä on jo nyt paljon lähempänä kuin osasin kuvitella.
Kummallakin nollaradoistamme on ollut parannettavaa. Molemmista radoista olisi saanut säästettyä paljon aikaa paremmalla ohjaamisella, mutta on silti uskomatonta huomata, että kehitystä on todellakin tapahtunut. Joskus ajatus nollan saavuttamisesta tuntui hyvin kaukaiselta ajatukselta. Kuvituskuva Fazerista viime syksyn treenileiriltä, © Anne Barck

Fantan kanssa startattiin vuoden kisat rally-tokoilemalla 3.3. oman seuran kisoissa Joensuussa. Jostain syystä minua jännitti hirveästi ennen kehään menemistä, se oli ihan omituista. Jännittämiseni vähän hämmensi Fantaa, mutta suoritus meni pääosin oikein mainiosti. Pieniä virheitä tuli, esimerkiksi Fanta tuli eteeni hyvin vinosti, vaikka normaalisti osaa tulla oikein hienosti suoraan. Kuitenkin pisteitä kertyi 94 ja ne riittivät ykkössijaan! Meiltä puuttuisi avoimesta luokasta enää yksi hyväksytty tulos.

1 kommentti: