lauantai 8. kesäkuuta 2013

Uusi kamu!

Minä sain yllättäen kesätöitä, jotka alkoivat jo 4. päivä, joten ei ollakaan päästy treenailemaan Fantan kanssa ihan niin paljoa mitä suunnittelin. Jotakin pientä ollaan kuitenkin otettu, toisin sanoen siis ruutua, luoksarin pysäytystä ja agilityn ohjauskuvioita.
Kuitenkin 5. päivä minulla sattui olemaan vapaapäivä, joten pääsin Erikan ja Kielan sekä meille uusien tuttavuuksien Annin ja Susun (vuotias porokoira-lapinkoira mix) kanssa lenkille. Alkuunsa käveltiin pieni hetki hihnassa ja kun koirat pääsivät irti, niin oli kyllä melkonen meno Susulla ja Fantalla! Vetivät hurjaa rallia. Felix oli tavalliseen tapaansa suuren osan lenkistä vähän omissa maailmoissaan ja kulki omaan tahtiinsa. Kiela yritti sitten pysyä Fantan ja Susun perässä. Susu on oikeastaan ensimmäinen koira, jonka kanssa Fantalla on ollut leikkityylinä tuollainen rallin vetäminen, tavallisesti leikkii lähinnä painien. Sellaiset 4,5 tuntia tuli lopulta yhteensä lenkkeiltyä.


Pariin otteeseen ollaan päästy käymään myös pyörälenkeillä äffien kanssa. Pikkusiskolla on ollut Felix ja minulla Fanta, ja  nämä lenkithän menee aina siihen tyyliin, että Fanta yrittää etuilla välillä kuin mikäkin ja Felix jää jälkeen... hmmh.

2 kommenttia:

  1. ooh vähän toi äffien yhteiskuva on ihana :3

    VastaaPoista
  2. Kiitän! Varmaan miljoona sääskeä käsitelty siitä pois. :D

    VastaaPoista