tiistai 31. joulukuuta 2013

Loppuvuoden kuulumisia

Niin se on taas aikaa hurahtanut viime tekstistä! Meillä ollaan kuitenkin menty loppuvuosi samalla meiningillä, mitä viime postauksessakin: Fantan kanssa ollaan keskitytty agilityyn ja Fexun kanssa ollaan otettu elämä rennosti.

Joululoman alettua isosiskoni ja hänen poikaystävänsä tulivat meille kylään kera hurttiensa Lola ja Luca rottweilereiden. Felix sai olla pari päivää toisen isosiskoni luona hoidossa, sillä se vähän stressasi noiden koirien tuloa. Fanta on kuitenkin saanut painia Lucan kanssa ja esittää olevansa iso kovistyttö, joka ei häviä, vaikka onkin reilusti pienempi.

Joulukin ehti olla välissä. Koirat viettivät rauhallisen joulun kotona ja omani saivat jopa lahjoja. Molemmat saivat vinkueläimet lahjaksi, käytännössähän kuitenkin molemmat ovat Fantalla käytössä, mutta ei Fexukaan jäänyt ilman lahjaa, sillä toimme mummolastani tuomisiksi luut noille.

Luca, Fanta ja Felix
Agilityssä meillä menee Fantan kanssa oikein kivasti! Edelleen ollaan jatkettu miniratojen parissa ohjauskuvioiden harjoittelua. Fanta tekee kaiken kyllä todella hyvin, kunhan vain minä osaan ohjata oikein! Ja keppejä kerratessa sain ihan totisesti yllättyä! Ei oltu harjoiteltu kotona keppejä aikoihin, joten mietitytti miten treeneissä keppien treenaaminen menisi, mutta suuni oli loksahtaa auki, kun Fanta meni kepit joka kerta oikeista väleistä ja haki niitä ihan itsenäisesti. Jotain siellä aivoissa on kyllä nyt tapahtunut, ja hyvä niin! Toivottavasti menevät kepit jatkossakin yhtä hyvin, ja kovemman vauhdin kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti