maanantai 4. elokuuta 2014

Felix, Fanta ja Fazer


Tosiaan, tästä lähtien ei ole enää kaksikkoa vaan kolmikko! Eilen sunnuntaina 3.8. käytiin hakemassa kotiin paljon odotettu pentu Red'n Ready Sleeping Beauty eli tuttavallisemmin Fazer.

Yli 12 tunnin kotimatka Helsingistä meni leppoisammin kuin osasin haaveksiakaan! 8 tunnin junamatkan aikana pentu nukkui suurimman osan ajasta, eikä tehnyt tarpeita junaan lainkaan.
Junanvaihdon aikana käytiin äkkiä tekemässä tarpeet puskassa ja seuraava junamatka, sellainen lähemmäs 3 tunnin mittainen, meni myös ilman tarpeiden tekoa ja suurimmaksi osaksi nukkuen. Junanvaihdon aikana Oulussa moikattiin pikaisesti Eveliinaa ja Aawaa. Eveliina antoi meille yllätyslahjaksi lelun, josta Fazer tykkäsi paljon sekä Fazerin sinisen suklaalevyn. ;) Kiitos mukavasta yllätyksestä Eve!
Junamatkojen jälkeen oli vielä noin 1,5 tunnin automatka kotiin, joka myös sujui kivasti. Vähän oli iltavillit päällä ajomatkan aikana aluksi, mutta rauhoittui siitä sitten.


Ennen kotimatkaa käytiin lauantaina 2.8. katselemassa paimennuspäivää pennun kanssa Inkoossa. Lampaita tuijotteli hetken ihmeissään, mutta osasi ottaa tosi rennosti paikan päällä! Samana päivänä pentu pääsi tutustelemaan pantaan ensimmäistä kertaa ja suhtautui siihen paikan päällä tosi hyvin! Harvoin rapsutteli kaulaansa. Näin jälkeenpäin kaulapantaa on pitänyt rapsutella useammin heh.

Felix ja Fanta suhtautuivat tosi nätisti pieneen! Oli kyllä tosi mahtava juttu. Ensimmäinen yö nukuttiinkin kaikki samassa huoneessa. Pentu nukkui yönkin aika kivasti, pari kertaa se heräsi kunnolla ja oli hetken hereillä, mutta ei sen kummempaa. Ei edes itkenyt yöllä tai mitään.

1vrk
2vko
3vko
6vko
Blogin ulkoasunkin pitäisi uudistua kunhan kerkeän tekemään. 1vrk-6vko kuvat © Tiia

5 kommenttia:

  1. Onnea vielä tätäkin kautta! Niin kaunis pieni <3 Innolla jään odottamaan, mitä siitä kasvaa :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia molemmille! :)

    VastaaPoista
  3. No on aika suloinen pentu! Onnea! Minäkin kävin näitä kasvattajan sivuilla kuolaamassa...

    VastaaPoista