keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Fazer 6kk!

Niin se aika rientää ja on kulunut jo hurjat puoli vuotta Fazerin syntymästä. Edelleenkin on hyvin  tuoreesti muistissa se, kun sain kaveriltani viestin siitä, että kolme Dracun pentua oli jo maailmassa. Olin hikisenä ja väsyneenä autossa matkalla kotiin metsänistutuksesta silloin. Ja toivoin, että matka olisi mennyt pian, jotta olisin päässyt kyyläilemään uutisia pennuista! Ja nyt mulla on tuo oma puolivuotias kakara tuossa vieressä nukkumassa. Se on hieno penska. Säkäkorkeus oli 44cm ja paino 11,4kg, ei siis mikään iso otus.
Puolivuotispäivän kunniaksi väkersin aamulla agilitysiivekkeet, jotka piti tehdä jo kesällä. Eihän niistä hienot tulleet, kun yksin olin asialla (en siis ole kätevä näissä puutöissä), mutta eivätköhän aja asiansa! Illalla treenailinkin Fantan ja Fazerin kanssa esteen kiertämistä. Huomenna pitäisi vielä väkertää rimanpidikkeet noihin siivekkeisiin.

Eilen oli poikkeuksellisesti agilitytreenit tiistaina torstain sijaan, sillä Maria Martin Rovaniemeltä tuli vetämään meille treenit. Minäkin olin ensimmäistä kertaa Fantan kanssa jonkun muun opin alla kuin noiden meidän tavallisten vetäjien, hyviä vinkkejä tuli! Oli antoisat treenit ja mulla on kuulemma hyvä koira.

2 kommenttia: