lauantai 3. joulukuuta 2011

Meidän tyttö on tullut kotiin

Eli Fantahan siis saapui kotiin eilen.
Kotimatka sujui hienosti, noin puolet matkasta nukkui minun sylissäni ja noin puolet matkakopassaan. Sisälle vietäessä ei meinannut aluksi tulla kopasta ulos, kun jännitti niin! Ihan uusi paikka ja ihmiset. Mutta sitten pikkuhiljaa uskaltautui ulos ja tutki yhden paikan kerrallaan. Nyt se sitten kulkee jo talossa, kun olisi aina ollut meillä, tosi reipas tyttö ollut.
Hyvin on uloskin tarpeita tehnyt, mitä nyt ei aina malta ihan heti niitä tehdä kun ulkonahan on kaikkea jännää! Kuten lunta, jota voi syödä! Mutta enemmän on tarpeita tehnyt ulos kuin sisälle, mikä on tosi hyvä juttu!
Ensimmäinen yökin meni paremmin kuin osasin haaveillakkaan! Fanta ei vinkunut yhtään, ei tehnyt tarpeita sisälle ja jopa nukkui eli minäkin sain jopa nukkua! Yhdentoista aikaan mentiin nukkumaan ja kuudelta siis vein ensimmäisen kerran tälle aamulle ulos. Sitten laitettiin uudestaan nukkumaan vielä ja kahdeksalta sitten herättiin. Tänään ei ole vielä tehnyt sisälle tarpeitaan, mutta päivä on vielä nuori ja vaikka mitä voi sattua!
Felixiin sai alustavasti tutustua eilen. Otin Felixin hihnaan ja isosiskoni piteli Fantaa sylissään. Felix haisteli Fantaa tosi kiinnostuneena ja aloitti kyllä melkoisen vinkumisen kun päästettiin Fanta vapaaksi käveleskemään. Tarhassa on aina vinkunut kun olen Fantaa käyttänyt ulkona, varsinkin silloin tulee hulluksi kun kehun Fantaa, mustasukkainenko? Tänään sitten totutellaan sitten Felixiä ja Fantaa paremmin toisiinsa :)

Panta kutitti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti