keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Meillä on lunta!

Täällä on kolmena viime päivänä satanut tai ollut maassa lunta! Aluksi sitä satoi vain pieninä hiutaleina, sitten pian sitä jäikin jo vähän maahan ja tällä hetkellä sitä on jo parisen senttiä! Ihanaa! Ja tänään oli ehkä upein sää käydä aamulenkillä! Ihan kuin olisi ollut sellainen kevättalvinen pakkassää, mutta ilman sitä pakkasta.
Kuitenkin, maanantain (15.10.) ohjatut tokotreenit jäivät meiltä valitettavasti väliin, koska meille tuli hoitoon kaverin sekarotuinen koira Akemi. Samana päivänä ennen kuin Akemi tuli hoitoon, kävin hurttien kanssa lenkillä Hannan ja Kaapon kanssa.
Huh, tokokokeetkin lähenevät uhkaavasti... eikä me olla päästy parina viimepäivänä edes treenaamaan kunnolla. Hermostuttaa kyllä vähän, mutta jos menevät penkin alle, niin eipä voi mitään. Mutta! Jospa vaihteeksi laitettaisiin paljon kuvia ja vähemmän tekstiä:

15.10.
15.10.
15.10.
Kaapon kanssa 15.10.
 16.10.
16.10.
Söpö piski 16.10.
Onnistuttiinpas saamaan yhteiskuva! 16.10.
17.10.
Felixikin innostui leikkimään Aksun kanssa. 16.10.
17.10.
17.10.
17.10.
17.10.
17.10.
17.10.
17.10.
17.10.

6 kommenttia:

 1. lunta <3 Luulin että siellä on vaan semmonen just ja just maa vähän valkoinen, mutta totahan onkin jo ihan kivasti! Mäki tahon :C

  VastaaPoista
 2. Hitto miten valkosta siel on! Täällä vaan sataa ja sataa ja sataa.. Btw tyksin sun kuvista hirmusestic:

  VastaaPoista
 3. Noi sun kuvat on tosi kauniita :) Upee blogi muutenkin, siis en meinannu eka tajuta blogiks ku ulkoasu oli niin kotisivumainen, mut tosi mahtava :D Hauskat noi Felix&Fanta linkit ;) Ja ku lukasin ton sun oman esittelyn, ni toisaalta tuntu vähä, et lukisin ittestäni :D Kun mulla on kans pari koiraa ja valokuvaan paljo ja yritän ehtiä piirtäänki ja sillai :p Mut jeps, sait uuden lukijan :D

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita kuvia.:)

  (voisko tämän sanavahvistuksen ottaa pois ku ei noista kuvanumeroista saa selvää.:D)

  VastaaPoista
 5. Emma, jep, tulihan tota silleen ihan mukavasti :D
  Jenna, kiitos! :)
  Emmi, heh :D Kiitti!
  Jenny, hyvä jos oon onnistunu tavoitteessani! Tarkoitus oli siis ollakin vähän kotisivumainen ulkka kun sitä suunnittelin :) Mut jee, ihminen, joka pystyy vähän jopa samastumaan minuun! Kiitos :)
  Jenni, Kiitos! Juu, sanavahvistuksen otin pois, oli takoitus ottaa aijemmin, mutta enhän minä muistanut :D Kiitos että muistutit!

  VastaaPoista