sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Tokokoe, Oulu

Niin lähellä, mutta silti niin kaukana! Jälleen kakkostulos. Fanta oli tällä kertaa paljon innokkaampi kuin ensimmäisissä kokeissa, mutta keskittyminen oli silti vähän huonoa. Se vilkuili aika paljon yleisössä olleita tuttujani. Ilmeisesti en saa enää ottaa tokokokeisiin liian tuttuja ihmisiä mukaan, kun Fanta alkaa niitä kovin vilkuilemaan. Tällä kertaa minulla on jopa video! Mutta pisteisiin, tuomarina oli siis Piritta Pärssinen.

Luoksepäästävyys 10

Paikalla makaaminen 5
Hyvin pysyi tällä kertaa paikallaan, mutta valitettavasti istuen. Nousi heti ylös kun lähdin kävelemään pois.

Seuraaminen kytkettynä 8½
Keskittyminen oli kyllä alussa ihan hukassa. Ensimmäinen pysähtyminen meni ihan plörinäksi.

Seuraaminen taluttimetta 8½
Liikkeelle lähdettäessä teki kyllä semmoisen syöksyn! Taas keskittyminen vähän hukassa.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0
Ei meinannut mennä ensimmäisellä käskyllä maahan ja toisella sitten jäi istumaan.

Luoksetulo 10
Vähän oli levoton odottaessa, mutta ei muuten mitään ongelmaa, tällä kertaa ei törmännytkään!

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
Vähän taisi astella perässä kun pysähdyttiin.

Estehyppy 9
Piti ottaa Fantaa pannasta kiinni varmuuden vuoksi, kun esteen eteen mentiin, kun se vaikutti juuri siltä, että olisi lähtenyt muuten hyppäämään ilman käskyä. Tuomari siitä sitten sanoikin, mutta parempi se noin kuin se että olisi nollaksi mennyt. Hypätessään Fanta oli jo menossa melkein siskoni luo, kuten videosta näkyy, että jää katsomaan tuon perään. Piste taisi kuitenkin lähteä siitä, kun seisoessaan liikahti vähän.

Kokonaisvaikutus 9½
Kuulemma hyvää yhteistyötä, mutta koira tosiaan vähän turhan paljon keskittyi ympäristöön.

Lopputuloksena siis ALO2 151,5/200p. sija 4/7. Oli kyllä taas ykkönen sinänsä taas niin lähellä! Pöh pöh, heti tähän alokkaaseen jo jumitimme, mutta jospa sitten kolmannella kerralla! Itseasiassa tänään meillä meni paremmin, mitä osasin odottaa, sillä Fanta on teineillyt viimeaikoina kovin + tokoilut ovat menneet viimeaikoina vähän huonosti. Pitää katsoa päästäänkö enää tänävuonna kokeilemaan kokeita vai odotetaanko suosiolla ensivuoteen.


--------------------------------------------------------------------------

Tosiaan, Ouluun matkasimme torstaina 18.10. Silloin kävimme tapaamassa Päiviä, RasmustaOrionia ja Kiiraa. Käytiin eräällä kentällä juoksuttamassa noita ja Fanta oli ihan innoton tylsimys. Ei oikein innostunut poikien kanssa leikkimään, mutta Kiiran kanssa se vähän leikki. Oli siltikin tosi laiska Fanta, oli matkustaminen tainnut tuon väsyttää.
Perjantaina ei kummoisempia tehty Fantan kanssa. Omistaja kävi sen sijaan vähän ostoksilla. Mukaan tarttu muun muassa Felixille ihan oma näyttelyhihna. Taisi siitäkin hurtasta tulla mätsäripuudeli minulle, kun osaa nykyään käyttäytyä niin hyvin.
Lauantaina tavattiin Eveliinaa, Aawaa ja Wenlaa. Kierreltiin metsässä vähän siellä täällä ja koirat leikkivät innoissaan.
Tänään iltapäivällä käytiin vielä metsässä juoksuttamassa Eveliinan ja Lauran kanssa Aawaa ja Tiitu-aussieta. Oli kyllä välillä aussieilla taas hurjan vauhdikasta menoa!

18.10.
18.10.
18.10. Fanta jäi pieneksi Rasmuksen rinnalla.
20.10.
21.10.
21.10.
21.10.

4 kommenttia:

 1. No kivastihan tuo meni vaikkakin ympäristö taisi kiinnostaa :) Me oltiin nyt syksyllä Tuikun kanssa ekoissa möllitokoissa ja pisteet oli 34/70 :D mutta ei muuta ku reeniä nyt ja keväällä uusiks :p

  VastaaPoista
 2. Kyylhän ne ihan ok, olisin kuvitellu, ett olis huonommin menny! Ympäristö sitä kyl tosiaan vähän kiinnosti ja se välittyy videostakin, ettei keskittyminen ollu kohillaan. Meidän ois kyl pitäny päässä kokeeseen ennen Fantan teineilyjä, nii meil olis kyl jo se ykkönen.
  Aaa, noniin, khyl se siitä! Hienoa kuitenkin, että uskalsitte käydä!

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Harmi tuo yksi nolla! ilman sitähän tuo olisi ollut ihan selvä ykkönen! Pienestä jäi kiinni :)

  VastaaPoista
 4. No niinpä! Molemmissa kokeissa jäänyt ihan pienestä kiinni! Toivotaan, ett kolmannella kerralla sit viimeinki se ykkönen tulis

  VastaaPoista