lauantai 6. lokakuuta 2012

Perhettä tapaamassa


Eilen (5.10.) käytiin Fantan kanssa pentutapaamisessa kasvattajan luona Tanhuassa. Mukana menossa oli Fantan kaksi siskoa, Moora (Verra) ja Isis (Isis Virginia), Fantan emänemä Liessi, Fantan emä Loona sekä Liessin puoliveli Bowy (Rainbow).
Fanta oli ihan kummallinen (taas "vaihteeksi") paikalle tultaessa. Puhisi ihan tyhjää muille ja kun sai haistella siskoaan Isistä, joka oli oikein innoissaan, alkoi Fanta murista sille. Tuskin olisi missään vaiheessa alkanut rähisemään, mutta kuitenkin, kamalaa käytöstä! Siinä vaiheessa olin kyllä niin hämilläni. Normaalisti Fanta olisi ollut innoissaan menossa leikkimään toisen kanssa. Toivottavasti tuo ei ole juoksuja tekemässä (tai okei, toivottavasti olisi ja se selittäisi tuon käytöksen), kun on kyllä ollut etenkin viimepäivinä tosi inhottavaa tuon käytös välillä.
Kuitenkin, aloitettiin koirakoululla. Fanta oli siinä välillä ihan mahdoton! Hihna melkein koko ajan kiristyi. Fanta ei malttanut ollenkaan ja oli vähän sen oloinen, että se oli vähän pihalla menosta. Värkkäili välillä jotain ihan omiaan. Ei ollenkaan tavallista Fantaa, mutta olisihan se voinut pahemminkin mennä. Koirakoulu meno oli aika mätsärimäistä ja kun meillä ei ollut mukana näyttelyhihnaa, johon tuo kehäkäytöksen yhdistää, meni tuo varmaan vähän senkin takia sekaisin.
Koirakoulujen jälkeen koirat laitettiin autoihin odottamaan ja ihmiset menivät sisälle syömään. Oli oikein mukava jutustella. Kerrassaan mukava reissu, oli todella kiva nähdä Fantan sukulaisia jälleen! Toivottavasti pääsisimme tapaamaan pian uudelleen!
Lopuksi vielä jonkin verran kuvia. Eivät kovin laadukkaita, mutta kuitenkin. Lisäksi ihmisten kasvot sutattu jos joku niissä oleva ei halua kasvojensa näkyvän blogissani. Kaikki alla olevat kuvat siis © Heidi O.

Liessi ja Fanta
                                                Liessi, Loona ja Moora                                                               Isis
Fanta, Loona, Bowy ja Isis
Pentuetapaaminen oli kyllä ehdottomasti viikkomme kohokohta. Muuta kovin erityistä ei sitten viikolla ollakaan tehty, maanantaina (1.10.) oli ohjatut tokotreenit. Jälleen oli osittain aika itsenäistä treenaamista, kun kouluttaja ohjasi yhtä uutta tulokasta. Yhdessä tehtiin paikkikset, hyppy, seuraamisen käännöksiä, täyskäännöksiä ja pysähtymisiä sekä luoksetulot. Itsenäisesti kokeneemmat ryhmäläiset tekivät liikkeestä maahanmenoa ja seisomista sekä luoksetuloharjoituksia. Loppuun otettiin kerran Fantan kanssa noutoa. Meni hyvin! Voisi ottaa joku päivä videolle meidän noutosuorituksen.
Hienosti meni treenit yleisesti ottaen. Vähän taisi Fanta muistaakseni seuraamisessa taas edistää ja hypyn loppuasennossa liikutti takajalkojaan, muttei muuten mitään ihmeellisyyksiä tapahtunut.

Seuraavat kuvat otettu 3.10.3 kommenttia:

  1. Mielettömän hienoja kuvia ja ihania koiria :)

    VastaaPoista
  2. Waau upeita kuvia! Saisit mun puudeliakin tulla kuvaamaan<3

    VastaaPoista
  3. Heh, kiitoksia molemmille :)

    VastaaPoista