maanantai 18. elokuuta 2014

Maailman ihmettelyä

Pentuarki on jatkunut tohinalla! Viime viikon aikana ollaan käyty kyläilemässä kavereiden luona Fazerin kanssa, nähtiin Kaapo ja Late -koirat uudestaan, lemmikkikani ja kaksi kissaa. Kania ja kissoja Fazer vain tuijotti aluksi ihmeissään, kania se olisi halunnut ehkä vähän jopa jahdatakin, kun se pelästyi koiraa lopulta. Sitten kun pentu poistettiin yhteisestä tilasta, olisi sillä vielä kiinnostanut kanin uudelleen näkeminen kovasti. Kissoihin Fazer halusi tutustua kovasti, mutta kissat eivät olleet samaa mieltä, ainakaan toinen niistä. Toisen kanssa ne vähän nuuskivatkin. Ei se sen kummemmin sitten ollut, olisi halunnut edelleenkin kovasti leikkiä kisujen kanssa.

Lisäksi raahasin Fazerin mukaan Fantan agilitytreeneihin mukaan keskiviikkona. Siellä se sai paljon huomiota osakseen ja pääsi lisäksi harjoittelemaan hihnassa odottamista yksin. Välillä siellä ulistiin ja ölistiin, välillä leikittiin viereisillä oksilla ja välillä istuttiin hiljaa ja tuijotettiin. Eiköhän se siellä vielä opi olemaan. Ensi keskiviikkona pääsee uudestaan mukaan. Ollaan kotonakin harjoiteltu kerran tuota samaa ja silloin oli sama juttu. Paitsi ehkä vähän enemmän huutamista kuin agissa.

Lauantai-sunnuntai välisenä aikana mentiin kaveriporukalla yöksi eräässä saaressa olevaan mökkiin. Pentu pääsi siis myös kokeilemaan veneen kyydissä olemista. Hyvinhän se meni. Saaressa se sai olla paljon ulkona Felixin ja Fantan kanssa, kun ihmiset tekivät vähän puutöitä.

Toisaalta ollaan otettu välillä myös rauhallisemminkin, jotta kakara tottuisi siihenkin, että kokoajan ei tapahdu paljon kaikkea, ja täytyy osata myös rauhoittua. Kyllä tämä arki alkaa pala kerrallaan sujua sujuvammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti