sunnuntai 24. elokuuta 2014

Tokokokeessa ja luustokuvissa

Eilen lauantaina 23.8. mentiin aamusta Rovaniemelle Fantan toisiin voittajaluokan tokokokeisiin, Fazer otettiin reissulle mukaan sosiaalistusmatkalle. Odotukseni pisteiden suhteen eivät olleet kovin korkeat, sillä ollaan viime aikoina aika heikosti treenattu. Mentiin siis kokeisiin hyvillä mielin hakemaan mukavaa fiilistä. Ja voin sanoa, että se kokeesta kyllä jäikin, vaikka pisteillä ei kyllä tosiaankaan juhlittu!

Mutta mennäänpäs pisteiden tarkempaan tarkasteluun. Tuomarina oli Riikka Pulliainen, joka tuomaroi meitä ensimmäistä kertaa. Mukava kuva jäi hänestä, ystävällinen ja asiallinen tuomari, joka perusteli pistemenetykset mikäli ohjaaja oli niitä kiinnostunut kuulemaan.

Paikalla makaaminen 6
Kaksoiskäsky alun maahanmenoon ja lopun istumiseen, ei muuta moittimista.
Seuraaminen taluttimetta 8
Jälleen aivan yllättävän mukavaa koeseuraamista Fantalta! Ja kotona treeneissä Fanta on viime aikoina vinottanut ihan kauheasti ja edistänyt, mutta nyt se pysyi mukavasti oikealla paikalla. Sekoilua tuli joissakin käännöksissä, kun Fanta oli lähtemässä kiertämään minua täyskäännös vasemmalle tyylisesti. Samoin jotkin perusasennot olivat vinoja. Virheistä huolimatta olin pääasiassa tähän itse hyvin tyytyväinen.
Istuminen seuraamisen yhteydessä 0
Jäi seisomaan, sanoin käskyn aivan liian kirkkaalla äänellä, mikä meillä siis merkkaa seisomista.
Luoksetulo 5
Jättäessä vaikutti kuulemma siltä, että oli tulossa mukaan, mutta jäi kuitenkin paikalleen. Pysähtyi hitaanpuoleisesti molemmissa käskyissä.
Ruutu 0
Fanta lähti aluksi juoksemaan vinoon ruutuun nähden ja pysähtyi seisomaan ja ihmettelemään minne pitää mennä. Toistin käskyn, jolla se meni ruutuun, mutta etujalat jäivät ruudun ulkopuolelle, muutoin ei moittimista.
Hyppynouto 9½
Muuten hyvä, mutta sivullemenossa jäi hitusen vinoon.
Metallinouto 9
Palautti hitaammin kuin haki.
Tunnistusnouto 0
Toi väärän! Yllättävää, toi minun kapulani vieressä olleen kapulan.
Kauko-ohjaus 0
Ei noussut alussa istumaan maasta. Muut vaihdot teki hyvin, eikä muuten takajalat liikkuneet paikoiltaan yhtään, jee! Tämä oli kaukojen tavoite, olen kyllä iloinen!
Kokonaisvaikutus 8½

Kokonaispisteiksi siis tuli 121,5 eli ei tulosta ja sijoitus oli 3/3. Tästä saatiin lisäpuhtia alkaa treenata kahden viikon päästä olevaan koitokseen!

------------------------

Kokeen jälkeen mentiin tosiaan vihdoin ja viimein luustokuvauttamaan Fanta. Tämän takia en
voinut palkata Fantaa yhtään ruoalla kokeen jälkeen tai ennen, joten lelupalkoilla mentiin.
Fantan silmät olivat terveet ja polvet olivat myös 0/0! Röntgenissä katsottiin tosiaan lonkat, kyynäreet ja selkä. Kuvaaja sanoi, että lonkat näyttivät aivan priimalta, eikä kyynärissä tai selässäkään ollut mitään huomauttamista, tämä oli kyllä mukava kuulla! Vielä täytyy tietenkin odottaa Kennelliiton arviot niistä.

Muutoin ollaan käyty kuluneen viikon aikana poimimassa mustikoita hurttien kanssa. Fazerkin oppi samalla reissulla syömään niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti