maanantai 4. toukokuuta 2015

Me osataan!

Viikko sitten maanantaina (27.4.) kävimme Annin ja Susun kanssa koirakentällämme treenaamassa. Mukana minulla olivat Fanta ja Fazer. Aloitin treenit Fantan kanssa, jatkoin hetken Fazerin kanssa ja lopetin treenit tekemällä Fantan kanssa vielä muutaman jutun.

Fazerin kanssa treenasimme ainakin noutokapulan pitämistä, kapulan hakemista, sivullemenoa, seuraamista ja maahanmenoa. Noutoa tehtiin niin puu- kuin metallikapulallakin. Tällä hetkellä Fazer hakee kapulan nopeasti, mutta tuo vielä hitaasti. Vahvistankin vielä tuota hakemista ja sitä, että se tarjoaa kapulan tuontia luokseni. Vauhti lisätään hommaan sitten varmuuden myötä!
Sivu on meillä aina sellane juttu, että välillä Fazer tekee sen täydellisesti ja välillä se keksii hieman omia variaatioitaan... Mutta kyllä se siitä kertauksen myötä! Seuraamisessa mennään vieläkin vain paria askelta, mutta nyt se alkaa jo hahmottua edes jollakin tasolla.


Fantan kanssa keskityttiin eniten ruutuun, se onkin se meidän tärkein treenattava juttu nyt. Ongelma oli jälleen se, että lähetettyäni Fantan ruutuun se valui eteenpäin niin, että etutassut jäivät nauhan ulkopuolelle. No selvisi yksi seikka, mikä vaikutti siihen. Maiskutellessaan namikupin namia se asteli eteenpäin samalla, ilman namia se jäi ruudun sisäpuolelle, vaikka saisi se edelleenkin mennä napakammin suoraan maahan. Ensi kerralla voisin kokeilla lelupalkkaa ja jatkaa erikseen maahanmenon harjoittelua kaukaa käskettynä.
Seuraamisessa Fanta edisti, joten seuraaminenkin on nyt erikoiskäsittelyssä. Hyppynouto meni hyvin. Metallinoudossa harjoiteltiin nopeaa kapulan palauttamista. Tunnistusnoutoa kerrattiin muutaman kerran, ensimmäisellä kerralla Fanta toi väärän, mutta kahdella muulla kerralla oikean. Paikkamakuu sujui hyvin.


Ihan mukavasti sujuneet treenit siis! Huomenna tiistaina alkaa Fazerin ohjatut treenit ja keskiviikkona sitten Fantan. Ajateltiin Annin kanssa käydä keskiviikkona aamupäivällä treenaamassa Fazerin ja Susun kanssa vielä. Kiitoksia Annille tokokuvista!

---------------------------------------------------------------------------

Vapun vietimme Fantan ja Fazerin kanssa Suvannon kylässä. Puoli viikkoa (29.4.-2.5.) vietimme siellä. Sunnuntaiaamuna täällä kotona näyttikin jälleen ihan talvelta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti