sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Erittäin hyviä koiria

Tänään käytiin pyörähtämässä Rovaniemen juhannusnäyttelyssä Fantan ja Fazerin kanssa. Tuomarina oli Julija Aidietiene Liettuasta.

Fazer käyttäytyi hienosti kehässä! Ravaamisen kanssa meillä on ollut vaikeuksia, mutta nyt Fazer näytti kuinka hyvin se voikaan osata. Kehäkäytös meni siis jopa paremmin kuin treeneissä. Ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen, kun kehätoimitsija vilautti sinistä lipuketta. Odotin joko H:ta tai ehkä jopa T:tä tuolta eriparikorvaiselta ja kippurahäntäiseltä silakalta. Tuloksena siis JUN-EH! Luokassa oli kaksi koiraa, joista Fazer oli sitten JUK2.
    "Well developed body. Light muzzle. Should have better pigmentation eyerings and nose. Enough coat for her age and season. A bit straight in front. Shows excellent movement." 

Fanta osasi mennä kehässä jo kuin vanha tekijä. Fantan kohdalla vilautettiin myös sinistä lipuketta! Fantalle odottelinkin jo vähän ennakkoon EH:ta, joten arvaus meni oikein. Tuloksena siis AVO-EH! Kilpailuluokassa se sijoittui vielä neljänneksi.
    "Medium bones. Strong muzzle. Well build skull. Very good ear carriage. Very good coat structure. Well-angulated. Should be stronger for her age (3)."

Ei siis pöllömmin noilta. Nytpä ei tarvitse käydä enää näyttelyissä! Tosin saatan suurella ehkällä käyttää Fazeria kokeilemassa näyttelyä huvikseni vielä kerran joskus sen ollessa varttuneenpi ja kehittyneenpi.

-----------------------------------------------------------------------------

Mitäs muuta ollaan puuhattu. Fantalla ainakin loppui tokon ohjatut treenit ja Fazerillakin loppuu pian. Agilitytreenit jatkuvat satunnaisesti kesän aikana, ja nyt Fazerkin pääsi treenaamaan samaan ryhmään täytettyään vuoden. 
Juhannusviikonlopun vietimme tätä näyttelyä lukuunottamatta Suvannossa rennoissa merkeissä. Kaikki kolme koiraa olivat mukanani ja tältä reissulta laitankin muutaman kesäkuvan tähän loppuun:

1 kommentti:

  1. Olisiko tarvetta kesäisemmälle bannerille?
    lukaise blogini banneripaja jos kiinnostaa..
    --> jellonat.blogspot.fi

    VastaaPoista