sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Tokokoe, Sodankylä

Ei todellakaan mennyt kokeet ihan putkeen. Fanta oli jo koepaikalle tultaessa tosi laimealla tuulella. Sitä ei kiinnostanut ottaa kontaktia pätkääkään. Todella huonoa työskentelyä Fantaksi, mun tuuria, että juuri tänään sillä sattui olemaan tuollainen ei-kiinnosta-päivä. Liikkeiten alussakin sai aina odottaa mun suusta tulevaa valmis-käskyä tovin, kun Fanta katseli ihan kaikkialle muualle, paitsi minuun.
Alla kuitenkin pisteytykset selostuksineen. Video olisi ollut, mutta se oli niin kaukaa otettu ja ihan niin ylivalottunut, ettei siitä saa selvää! Pahoittelut. Tuomarina siis Allan Aula.

Luoksepäästävyys 10
Tätä itse vähän jännitin, että miten Fanta suhtautuu miestuomariin, mutta hyvinhän se meni.

Paikalla makaaminen 0
Voi paikkis minkä teit! Ei siinä, osasinhan minä tätä jo odottaakin. Mutta eniten harmittaa se, että se ei olisi noussut, jos eräs toinen koira ei olisi noin puolessa välissä noussut aluksi istumaan ja sitten hiipimään omistajaansa kohti. Mutta ehottomasti tähän lisää treeniä tuollaisessakin tilanteessa, jossa joku nousee! Fanta siis pysyi maassa arviolta noin puolitoista minuuttia. Niin lähellä oli! Noustessaan Fanta tuli hitaasti ja vähän epävarmasti minua kohti.

Seuraaminen kytkettynä 9
Kuinka kamalaa. Ei kontaktia lähes lainkaan. En tajua kuinka saatiin tästä näin hyvä numero. Piste meni siis kuitenkin siitä, että pysähtyessä ei ottanut perusasentoa heti kunnolla.

Seuraaminen taluttimetta 8
Yhtä hirveää kuin kytkettynäkin, ei kontaktia. Pisteitä meni tässäkin noista perusasentojen huonouksista. Ei tajunnut siis pysähtyä nätisti vierelle, vaan käveli eteenpäin, jäi seisomaan hetkeksi ja tuli vasta sitten perusasentoon.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8
Tuplakäskystä meni pari pistettä! Meinasi jäädä aluksi seisomaan, mutta sanottuani äkkiä tuplan, luulin että se jäi vieläkin seisomaan, mutta yllätyksekseni se olikin mennyt onneksi maahan, huh. Mutta seuruuosuus oli kyllä tosi laimea.

Luoksetulo 10
Ihan hyvällä vauhdilla tuli, olisi saanut olla Fantaksi vähän nopeampikin, mutta ei muuten moittimista. Ei nyt törmännytkään.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Tämä meni onneksi hyvin! Tosin seuruuosuus tässäkin laimeaa.

Estehyppy 10
Meni ihan nappiin.

Kokonaisvaikutus 10

Lopullinen tulos siis ALO2 156/200p. sij. 10/11. Tokavikoja siis oltiin! Ja ykköstulos niin lähellä. Mutta höpsis me tällaisesta lannistuta, katse kohti uusia kokeita, kyllä me se ykkönen yritetään tänävuonna saada! Harmi tosiaan, että Fanta ei ollut ihan oma itsensä näissä kokeissa, lieneekö teineilyä tai jotain.

4 kommenttia:

 1. Eihän tuo nyt huonosti mennyt -ainakaan pisteiden puolesta! :) Harmi tuo paikkamakuu, ilman sen nollaamistahan tuo olisi ollut hyväpisteinen ykköstulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hemmetti ku nää kommentit on iha vammasia, mut siis Aula oli

   Poista
 2. lempeä tuomari >XD Mut voi kun ei olis paikkis menny nollaksi!

  VastaaPoista
 3. http://ruispuikula.blogspot.fi/2012/09/suuret-kiitokset-emmalle-tasta.html
  Kurkkaappas!

  VastaaPoista