lauantai 10. toukokuuta 2014

Valkoisia kevätkuulumisia

Ja taas on kirjoittelu vähän jäänyt, upsista! Mutta kevään edetessä olen ollut koirarintamallakin taas aktiivisempi, mm. Fantan ohjatut tokotreenit alkoivat! Ja nyt tuntuu siltä, että Fantan voittajaliikkeet olisivat hajonneet vähän kasaan, joten en tiedäkään uskallanko lähteä kuun lopussa kokeilemaan koetta, katsotaan! Lisäksi käyn ohjatuissa treeneissä myös siskoni Tainan ja hänen miesystävänsä Juuson koiran, Luca-rottweilerin, kanssa treenailemassa alkeisjuttuja. He muuttivat tänne meille huhtikuun lopulla, joten taloudesta löytyy tällä hetkellä kolme koiraa.
Autokoulusta huolimatta olen onnistunut pääsemään muutaman kerran niihin agilitytreeneihinkin ja ollaan päästy nyt oikeasti tekemään jopa ratoja, tosin helppoja sellaisia vielä toistaiseksi. Tai no, eivät nuokaan ole minulle vielä ihan helppoja, heh. Fantan kanssa pitää selvästi panostaa kesän aikana estehakuisuuteen.

Täällä on vieläkin kevät ihan kesken. Juuri kun ehdin innostua lumien sulamisesta, niin säät alkoivatkin olla välillä tällaisia (ja ovat edelleenkin välillä tuollaisia):


Yksi aamu oltiinkin sitten jo siinä tilanteessa, että lunta oli satanut 10-15cm! Niiden sulamisessa kesti aikansa, mutta tällä hetkellä kevät etenee ihan kivasti täällä Keski-Lapissakin. Päästään (ehkä, toivottavasti, pliis) kohta jälkeilemään Fantan kanssa!Lisäksi päästiin treffailemaan Erikaa ja Kielaa pitkästä aikaa, nyt tosin jengin lisänä on myös Risku, jonka pääsinkin näkemään vasta ensimmäistä kertaa. Lucakin oli tietysti minulla mukana, joten saatiin pieni sekalainen lauma kasaan.


Tänään, 10.5., tuli pyörähdettyä seuramme mätsäreissä hurttien kanssa. Kauniisti satoi räntää koko mätsäreiden ajan ja oli kylmä kuin missä, hrrr! Eipä noille kummoista menestystäkään tullut, vaikka molemmat käyttäytyivät hienosti kehässä. Fanta oli isojen aikuisten luokassa PUN- ja Felix myös isojen aikuisten luokassa puolestaan SIN-.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti