torstai 10. marraskuuta 2011

Koirakoulussa pitkästä aikaa

Aaaa, osaa toi koira kyl olla niin mahtava välillä! Maanantaina (7.11.) päästiin Felixin kanssa koirakouluun pitkästä aikaa ja toi käyttäyty kyl hyvin! Ei yhtään vinkunut toisille koirille, tosin niitä oli kyllä vähän, mutta kuitenkin! Lisäksi kun Tiina kuskasi koirakouluun ja Jekku oli mukana, niin ei Felix Jekkuunkaan reagoinut yhtään negatiivisella tavalla, halusi päästä vain haistelemaan. Todella hyvä fiilis tuli tuosta kun ajattelee, mitä toi koira on tosiaan joskus on ollu. Ennen olis pistäny aivan varmasti heti rähinät päälle.
Mutta siis siihen koirakouluun. Paikalla oli siis Jekku, 4kk beaglen pentu ja suomenlappari, joka oli muistaakseni 6kk, nuori kuitenkin. Hyvin eritasoista sakkia siis, joten yksinkertaisia juttuja otettiin: kontaktia, ohitusharjoituksia, sivua ja luoksetuloa. Onhan meillä Fexun kanssa parit muut koirakoulukerrat menneet paremminkin, mutta iloinen olen, kun käyttäytyi noin hyvin, vaikka ei olla nyt pitkään aikaan käyty. Seuruuhan meillä on tosiaan päässyt heikentymään, kun ei olla aikoihin kunnolla treenailtu. Koirakoulun lopussa Fexun keskittymiskyky alko kyllä heittää vähän, mutta noh, jospa seuraavalla kerralla päästäisiin taas uudelleen harjoittelemaan :)
Koirakoulun jälkeen Tiina jätti pyynnöstäni minut matkan varrelle, jotta kävelisin kotiin. Melkein heti tulikin sitten vastaan koiria. Saatin ainakin pari haastavaa ohitusharjoitusta, jotka Felix suoritti hyvin! Ensimmäisessä ohituksessa oli samassa syssyssä kolme koiraa, luultavasti jotain laikoja. Niiden kaksi lenkkeilyttäjää pysähtyivät ojan reunaan ohituksen ajaksi ja kaikki ne koirat rähisivät Felixille täyttä kurkkua, mutta Felixpä meni hienosti ohi, eikä välittänyt niistä lainkaan!
Toinen ohitus tuli lähes heti perään, siinä koira ei rähissyt, mutta tuli kyllä hyvin lähelle. Felix vain vilkaisi sitä, kun toinen yritti päästä innolla luo, eikä sitten sen koommin välittänyt. Oli kyllä loppupäivän ylpeä olo tuosta koirasta ;)

 Tiistai ja keskiviikko (8-9.11.) olivatkin sitten pakkasen puolella olevia kuuraisia, upeita päiviä! Aurinko paistoi ja alkoi tuntua jopa kylmältä, hrrr, olipas mukava tunne kaikkien niiden pilvien ja sateiden jälkeen. Harmitti kuitenkin, että Aurinko alkoi laskea niin aikaisten, kaamos alkaa selvästi häämöttää pikkuhiljaa. Mutta pimeä tuli kuitenkin myöhemmin kuin pilvisellä säällä, joten ehdinpäs vielä kuvailemaankin Felixiä koulun jälkeen:

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat nuo kuvat ! <3

  VastaaPoista
 2. Törkeän hieno varsinkin tuo missä Felix istuu kannon päällä! Ihanat värit, upea komppis ja kaunis polttoväli :)

  Komea mallikin sulla!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitoksia valtavasti! :)

  VastaaPoista