tiistai 15. marraskuuta 2011

Blogi saa toisen päätähden!

Eli tämmöisiä uutisia tällä kertaa :3 Joulukuun alussa, todennäköisesti 2. päivä, haemme australianpaimenkoira narttu pennun, Fantan, kotiin. Yhdeksänviikkoisena siksi, että minulla sattuu olemaan juuri koeviikko silloin, kun Fanta tulisi normaalisti, enkä mielelläni ota vasta kotiutunutta pentua keskelle koeviikkoa, joten parempi näin! Lisäksi kun minulla on neljä vapaapäivääkin koeviikon jälkeen. Ei malttaisi millään odotella, että saan pienen kotiin! Kauan olen kyllä toista koiraa odotellutkin. Kohta pitää alkaa ostelemaan pentutavaroitakin!

Fanta isäni sylissä, 6vko

 Pentuja kävimme perheeni kanssa katsomassa viimeksi 12.11, jolloin myös valitsin oman pentuni kolmesta pennusta, joista olin kiinnostunut (koko pentueessa kuusi pentua). Pennut olivat kuusiviikkoisia tuolloin ja nyt on sitten varausmaksukin maksettu.

6vko
Leikimme kasvattajan luona pentujen kanssa pihalla ja siinä sitten silmäilin ja koskettelin niitä sekä leikin niiden kanssa. Valinta oli todella vaikea, mutta olen erittäin tyytyväinen valintaani! Oikein reipas ja sosiaalinen tyttö, yksi pennuista oli ehkä hieman liian vilkas ja toinen sitten taas liian rauhallinen, Fanta oli juuri sopiva paketti! Lisäksi teimme kasvattajalla pennuille "juoksukilpailun" minun miettiessäni vielä pentuani. Muut pitivät pennuista kiinni ja minä menin kauas ja kutsuin niitä innokkaasti luokseni ja katsottiin huviksemme kuka tulisi ensimmäisenä luokseni ja Fantahan se oli ;)

4vko
Ensimmäisen kerran kävimme katsomassa pentuja niiden ollessa 4 viikkoisia.Aluksi oli tarkoitus käydä vain katsomassa, jotta perhekin tutustuisi paremmin rotuun, mutta niinhän siinä sitten kävi, että onnekseni ihastuivat rotuun ja niinpä meille olisi sitten tulossa tämä oma pikku auspai vaava.
Myöhemmin teen Fantalle tänne blogiin oman esittelyn, jossa kerron mm. mitä aijomme alkaa harrastaa. 17 päivää Fantan tuloon! :D

1 kommentti: