keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Sinne meni...

... meidän lumet nääs. Tai ei oikeastaan ihan, mutta saas nähdä sulavatko kaikki, sillä on oikea nollakeli ja tihkusade! Ärsyttää, juuri kun ehdin ajatella, ettei enää sulisi yhtään lunta pois, niin pitihän se alkaa heti sulamaan. Höh.
Mutta enää 9 yötä Fantan kotiutumiseen! Tavarat tilasin perjantaina 18. päivä, saas nähdä milloin sitten saapuvat. Laittelen luultavasti tänne sitten kuvia tilaamistani tavaroista, kunhan tulevat. Vielä pitäisi koeviikko jaksaa ennen tytön tuloa. Jännittää jo nyt ajatella, että Fanta saapuu kohta, jo seuraavalla viikolla!

16.11.2011
Eli lumet siis tulivat viime keskiviikkona. Eipä sitä paljoa tullut, mutta parempi kuin ei mitään! Lauha sää oli, mutta onneksi myöhemmin säät pakastuivat ja myöhemmin lunta tuli vähän lisääkin. Lunta oli yhteensä noin 3-4cm, tällä hetkellä siis vähemmän nollakelin takia.
Lenkillä pellolla käydessä Felix käyttäytyi oudosti, sillä oli ihan kumma asenne. Se oli semmoisella "tänään mulla ei kiinnosta mikään" - tuulella. Oli tosi laiskan oloinen eikä jaksanut oikein kuunnella mitään. Oli varmaan väsynyt.

19.11.2011
Mutta, mutta! Lauantaina. oli noin -10 astetta pakkasta ja päätinpäs käydä Fexun kanssa pitkän lenkin metsässä aamupäivällä, sillä oli aivan mahtava sää ja Aurinko paistoi. Kaksi tuntia siellä ainakin meni, olisin kauemminkin voinut olla, mutta kädet alkoivat paleltua. Kamerankin raahasin mukaan, joten luonnollisesti tuli räpsittyä Felixistäkin muutamia kuvasia:

Lisää kuvia täällä.

20.11.2011
Sunnuntaina oli jälleen ihan mukavasti pakkasta, jopa -15 astetta ja Aurinko paistoi jälleen. Kävin siis jälleen Felixin kanssa samaisessa metsässä lenkkeilemässä kuin lauantainakin. Aivan upean mahtavia säitä olivat kyllä lenkkeillä nämä lauantai ja sunnuntai.  Ainoa huono puoli noissa pakkasissa kuitenkin on se, että käteni ovat aina jäätyä.

21.11.2011
Maanantaina päätimme käydä sitten koirakoulussa. Voikin olla, että jäi Felixin osalta viimeiseksi koirakoulu kerraksi tai sitten meillä on vain piiitkä tauko. Koirakoulu jää nääs tauolle 28. päivä, enkä pääse silloin koeviikon vuoksi. Keväällähän se jatkuu taas, mutta silloin menen todennäköisesti Fantan kanssa, sillä tavoitteellisesti aijomme alkaa treenailla, toisin kuin Felixin kanssa.
Iha hyvinhän siellä koirakoulussa loppujen lopuksi meni. Toi kuunteli ihan jees, eikä oikeastaan sen kummempia ongelmia tullut. Maassa olleet hajut sitä kiinnosti ihmeen paljon jostain syystä. Alussa ei vinkunut yhtään kun mentiin paikalle!
Paikalla oli meidän lisäksi jopa viisi koiraa! Se oli ihme, yleensä on todella vähän porukkaa vuoden loppua kohden. Mutta siis paikalla oli Tiina Jekun kanssa (kiitos Tiinalle taas kuskaamisesta koirakouluun!), sama tolleri, joka oli lokakuussa paikalla (jolle Felix haukahti silloin), joku russeli kai, joka on ollut aijemminkin tuolla monesti (ja se sen omistaja on vetänyt koirakoulussa treenejäkin joskus alokkaille), sitten oli vielä pari uutta tuttavuutta, joku nuori musta labbis ja vanhempi keltainen labbis. Oli jälleen niin eritasoista sakkia, että otettiin aika perusjuttuja taasen. Kontaktia, ohitusharjoituksia, paikallaoloa ja luoksetuloa. Pystyinpäs jättämään Felixin viimeinkin luoksetulossa odottamaan ilman jälkiliinaa, jes! Ja vauhdilla tuli luokse!
Käveltiin sitten taas matkanvarrelta kotiin, jotta saatiin iltalenkki samalla. Lenkillä ei tapahtunut mitään sen kummempia, ihan normilenkki, mutta vastaan tuli muutamia ohituksia, joihin en ollut kovin tyytyväinen. Felix alkoi vinkua, eikä ottanut kontaktia niin hyvin, mutta nojaah. Seuraavilla ohituksilla yritetään taas paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti