perjantai 8. maaliskuuta 2013

Aina ei mee niinkuin suunnittelee

Fantan fiiliksiä junassa. Kännykällä.
Tuli tosiaankin tässä Ouluun siskon luo suunnattaessa huomattua, ettei asiat mene aina niinkuin on suunnitellut. Aluksi juna oli noin tunnin myöhässä. Itse matka sujui kuitenkin ihan hyvin, mitä nyt Fanta vähän puhisi parille ihmiselle pari kertaa. Felix pääsi ensimmäistä kertaa Ouluun mukaan, joten se oli myös ensimmäistä kertaa junassa. Hyvin meni kyllä junailu pojalla! Osasi jopa rauhoittua junassa, kun autossa ei yleensä kunnolla rentoudu.
Ouluun kun päästiin oli vuorossa siskoni Tainan ja hänen poikaystävänsä Juuson koirien totutus minun koiriini. Mentiin siis pienelle lenkille. Luca rottweiler olikin noille jo ennestään tuttu, sen kanssa sujui hyvin, mutta Lola rottweilerin kanssa olikin sitten vähän toinen juttu. Fantan kanssa niillä oli muistaakseni pientä mörinää hihnojen päistä, mutta Fanta on viime aikoina ollut muutenkin tuommoinen, että on saattanut hihnassa tyhjää möristä ja vapaana ei olekaan sitten ollut enää mitään ongelmaa. Sen kummempaa ei tainnut tytöillä olla. Noh, Lola sitten pääsi yhdessä vaiheessa ihan Felixin nokan eteen ja Felix ei pidä siitä, että tuntemattomat koirat pääsee heti iholle ja sehän aloitti sitten murinan. Ennen kuin ehdin mitenkään reagoida, vastasi Lola siihen ja kävi Felixiin kiinni. Arvatahan saattaa, että pieni pystykorvamix jää alakynteen
Fanta, Felix ja Luca. Kännykällä.
täysikasvuiselle rotikka nartulle. Saatiin lopulta koirat irti toisistaan ja tarkistin heti ettei Felixille tullut mitään. Tulihan sille kuitenkin korvaan haava, hieman halkesi korva. Verta valui melko paljon. Päätettiin siis viedä Lola Juuson äidille hoitoon. Kokeillaan jatkossa totutella koiria toisiinsa hissukseen lenkkien merkissä. Ilta jatkuikin sitten mukavasti kun pikkusiskoni oksensi lattialle. Ja niin siinä sitten kävikin, että seuraavana päivänä minäkin sitten oksensin. Ja lenkille piti jaksaa mennä Nooran sekä Kenai ja Koda aussien kanssa. Alkulenkistä Juusokin oli Lucan kanssa mukana menossa. Fanta ei oikein lämmennyt aussie pojuille, oli ihmeellisen kärtyisellä tuulella. Jospa nyt olis ne juoksut lähellä (aina saa toivoa..)! Ja lisäksi minullakin pääsi lenkillä pusikkoon yrjöt (pahoittelut Noora...). Ei kovin pitkää lenkkiä siis käyty, kun olin niin huonovointinen, mutta oli kuitenkin mukava tavata uusia aussiekamuja.


Loppu torstai päivä menikin minulla vain maatessa ja oksennellessa. Tänään perjantaina ei onneksi enää oksettanut, joten lähdettiin Eveliinan, Aawan ja Wenlan kanssa käymään lenkillä. Jonkin pituinen käytiin ja ei Fantakaan ollut enää semmoinen kärtypeppu kuin eilen. Päästiin käymään Eveliinan kanssa vielä iltalenkilläkin, kun tuli täälläpäin käymään. Mukana menossa oli siis minun lisäkseni Fanta sekä Felix, Eveliina ja Aawa sekä Juuso ja Luca. Käytiin noin tunti vaeltelemassa siellä täällä koirat pääosin vapaina juostessa.


Huomenna olisi sitten ne tokokokeet luvassa! Toivotaan, että tällä kertaa kaikki menisi putkeen ja päästäisiin mekin virallisissa näyttämään kuinka hyvin tuo tyttö oikeasti osaa!

Ladun tuhoajat! Kuva hiihtoretkeltä maanantailta 4.3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti