perjantai 10. toukokuuta 2013

Symppispisteitä?

5.5. käytiin treenaamassa viereisellä kentällä kunnolla molempien hurttien kanssa. Molemmista otettiin videota, ja otsikko siis viittaa Felixin tokoiluun. Sen kanssa on jotenkin niin hassu tokoilla nykyisin, kun se on niin hölmö, hidas ja löllykkä verrattuna Fantaan. Sitä ei voi palkata leikkimällä, sillä ei innostu siitä, ja ylipäätänsä sitä ei saa innostettua samalla tavalla kuin Fantaa. Se tokoilee mielellään, mutta se on vain semmosella rennolla löllykkämenolla kokoajan menossa, hassu poika. Ei siis mitenkään vakavamielisellä pohjalla Fexun kanssa tokoilla, ihan huvin vuoksi vain.

VIDEO

Videossa on päivämäärä tosiaan väärin, mutta eipä se maailmaa kaada. Ja video on niin huonosti käsitelty kuin olla ja voi (mm. päällekkäiset äänet), mutta nojaa! Fantan videota en jaksanut nyt käsitellä vielä, saatan lisäillä sen huomenna tähän postaukseen, mikäli jaksan käsitellä aineiston. (Ja toivottavasti saan silloin samalla laitettua tuonkin videon jotenkin järkevämmin tuohon esille, blogger vammailee jotain...)

Fanta kävi tässä muuten heittämässä eilettäin torstaina jo talviturkkinsa! Mahtoi olla vesi aika kylmää vielä... Heitin sille huvikseni kepin veteen ja yllätyksekseni se ryntäsi täysillä sen perään veteen. Sen jälkeen se olikin sitten taas varovaisempi uimaan mentäessä, kuten aijemmin normaalisti, mutta kävi silti pari kertaa vielä pikapulahtamassa kepin perässä.

9.5.
9.5.
7.5.
7.5. Paikoittain löytyy vielä kivasti lunta, kuten näkyy. Paikoittain ei sitten taas ole yhtään lunta.
Ainiin, minunhan piti sepostella (lähinnä itseäni varten) vielä ohjatuista treeneistä.

5.5. alkoi agilityn tottelevaisuusosio. Lähinnä käytiin läpi mitä tuleman pitää ja tehtiin sitten pari Fantalle helppoa juttua: kontaktia, paikallaoloa ja luoksetuloa. Lopuksi esiteltiin kosketusalusta ja napikuppi, ja namikuppi piti opetella seuraavaksi viikoksi.

6.5. alkoi tokokurssi. Otettiin näin ensimmäiseksi kerraksi melko yksinkertaisia juttuja. Luoksepäästävyydet siten, että jokainen joutui käymään jokaisen koiran luona. Sitten harjoiteltiin hyppyä, paikkista ringissä (istuen, maaten ja seisten) ja liikkeestä seisomista. Fanta handlasi hienosti kaiken.

8.5. otettiin tokokurssissa jo vähän enemmän juttuja. Otettiin luoksepäästävyydet samalla tyylillä kuin viimekerrallakin. Harjoiteltiin seuraamista, paikkista rivissä (istuen, seisten, maaten), hyppyä, liikkeestä seisomista ja luoksetulo. Hyvin menivät nämäkin treenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti