lauantai 11. toukokuuta 2013

Tokokoe, Rovaniemi

Nonih, nyt olis ensimmäinen avoimen luokan koe sitten takana! Tuomarina meillä oli Päivi Kivelä, joka on kuullun mukaan tunnetusti tiukka tuomari (ja sitä hän kyllä vaikuttikin olevan, kymppiä ei paljoa näyttänyt lentelevän).
Olin kyllä yllättynyt Fantan käytöksestä juoksujen tarkistuksessa. Se oli hirveän arka tuomaria kohtaan, joten tuomarille sitten jäikin Fantasta hirveän arka kuva. Normaalisti tuo on siis vain pidättyväinen. Mutta kuitenkin, pisteisiin:

Paikalla makaaminen 8
Pysyi kyllä hyvin maassa paikallaan, mutta oli ollut kuulemma kovin, kovin levoton.

Seuraaminen taluttimetta 8½
Perusasennot olivat vähän hitaita ja kontakti putoili pari kertaa. Minun mielestäni myös seurasi jotenkin tosi laimeasti Fantaksi.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8
Muuten hyvä, mutta nousi istumaan perusasentoon vasta toisella käskyllä.

Luoksetulo 7
Pysähtyi vähän hitaasti ja minulla oli turhan pitkä käsimerkki.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10

Noutaminen 8½
Haki laukalla, mutta toi ravilla.

Kauko-ohjaus 8
Nousi ensimmäisen kerran istumaan vasta toisella käskyllä ja toinen istumaannousu oli aika hidas.

Estehyppy 9
Taisi olla muistaakseni hieman hitaahkot hypyt.

Kokonaisvaikutus 10
Antoi kympin, koska oli niin arka koira, joka kuitenkin luotti täysin omistajaansa. Teki myös mielellään annetut tehtävät.


Lopputuloksena siis AVO1 167/200 pistettä ja sijoitus 2/4! Olin kyllä tosi ylpeä Fantasta! Fanta oli kylläkin jotenkin omituisen laimealla tuulella paikanpäällä, ja yksilöliikkeemme olivat vasta viimeisenä, mutta yllättävän hyvin jaksoi tyttö silti. Aikataulutkin kun olivat vielä kaikenpäälle jäljessä.
Mutta hei, mikään ei mennyt nollaksi! Vuhuuu! Kehän laidalla mietinkin vuoromme jälkeen, että mikäli Fantalle kakkonen tulee, niin onpahan ainakin hyvä kakkonen (en jaksanut miettiä pisteitä kehän jälkeen), mutta sain iloita vielä lisää ykköstuloksesta. (Koekuvat © suis.kuvat.fi)

3 kommenttia: