sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Jälleen tätä ravaa ja pönötys -juttua

Tulipas käytyä tänään Rovaniemellä mätsäreissä ystävän ja hurttien kanssa sillä välin, kun isosisko oli ostoksilla. Aika pian päästiin Felixin kanssa sekarotuisten kehään (jossa oli muuten tavallista enemmän osallistujia kuin tavallisesti) ja täytyy kyllä sanoa, että oli tuo hurtta vähän reppana siel. Juuri sen kehän aikaan oli hirveän kuuma, joten Felix ei oikein malttanut keskittyä. Ja ravaaminen oli... noh, hyvin lahnamaista, tuo laahusti perässä. Lisäksi piti odotella kehässä aika kauan, kun odoteltiin yhtä koirakkoa sinne vielä tulevaksi. Eipä siis sijoitusta tullut, mutta olin kyllä iloinen, että jaksoi reppana edes niin hyvin. Eikä tarvinnut poistua kehästäkään tyhjin käsin, sillä kaikki nekin saivat palkinnon, jotka eivät sijoittuneet: 2,5kg ruokasäkin, pari lihatikkua ja pikkupussi herkkuja (sekä tietysti mainoksia).

Fantan vuoroa saatiinkin sitten odotella pieni tovi. Ilma ehti kuitenkin viiletä odotellessa ja vähän alkoi ripsiäkin. Ja kun lopulta päästiin kehään, sain yllättyä Fantan ehkä kamalimmasta ravaamisesta ikinä. Yritti mennä liikaa edelle, ja suunnat meinasivat olla sen takia vähän hukassa. Hassu koira, mutta eipä me ravailua ollakaan treenattu mitenkään pitkään aikaan, joten ei voi koiraa syyttää. Pönötys sen sijaan meni taas ihan kivasti! Fantan lopullinen sijoitus oli SIN3.
Olipas kiva käydä taas vähän mätsäröimässä. Nyt on hurtilla taas herkkuja hetkeksi aikaa!

Pakollinen possuilu kuva.

2 kommenttia:

  1. Mörkökin aina aikoinaan ansaitsi herkkunsa ja oikeastaan ruokansakin aina menestymällä mätsäreissä. Sususta kehäkettuilu on tyyyylsääää ("millon ne oikeet hommat alkaa mitähäh??!!!?!?") niin sille joutuu vähän ostamaankin sapuskaa :D

    VastaaPoista
  2. Heh, Fantahan se meille lähinnä voittaapi noita herkkuja. On kätevää, kun ei tartte ite mennä valitteen mitään. ;D Ja lisäksi mätsäreistä voi saada osallistumismaksuun nähden voittoakin, niin sehän passaa!
    Voi Susua :D Fanta yleensä on niin maltillinen noissa mätsäreissä ja seisookin ku joku patsas tyyliin. :,D Felix on sitten joskus vähän silleen, ettei jaksais sitten millään keskittyä muka johonki seisomiseen.

    VastaaPoista