lauantai 17. elokuuta 2013

High school never ends

... tai ainakin minusta tuntuu siltä. Lukion abivuosi lähti käyntiin, ja kuten oletinkin, tiedossa on kaikkea mukavaa ja vähemmän mukavaa. Kokonaisuudessaan kuitenkin varmasti kiva lukuvuosi tulossa.
Mutta niin, koulujen alku on vaikuttanut koirienkin kanssa puuhailuun. Luonnollisestikaan niille ei enää ole ihan yhtä paljon aikaa kuin lomalla, ja tottuminen arkeen vie oman aikansa. Mitään ihmeellisempää koirien kanssa ei ole tullut siis tehtyä. Tai no, Fantan kanssa tehtiin tässä yksi päivä tokorintamalla avoimen luokan liikkeet kokeenomaisesti läpi ja hyvin meni! En tehnyt vain loppujen perusasentoja ja lisäksi tein kaukot vähän eritavalla. Fanta ei ekasta käskystä meinannut nousta istumaan, joten tein useamman kerran vaihtoja ja kehuin välillä kun meni hyvin, mutta noin muuten! Olenko jo sanonut, että odotan innolla seuraavia tokokokeita! Niin ja tietty lisäksi ollaan edelleen jatkettu ruutu, metsku ym. ylempien luokkien liikkeitä.

13. päivä oli agilitystä teoriakerta ennen kenttäharjoituksia ja sen jälkeen on tullut Fantan kanssa treenattua alustavasti keppejä kotioloissa. Ehkä niistä joskus jotain tulee, ihan kivasti lähteny treenaminen käyntiin. Ja tosiaan, agilitytreenit alkavat ensi tiistaina (20. päivä) hallittavuuskokeella ja jatkuvat siitä sitten kerran viikossa tiistaisin.


4 kommenttia:

 1. Onpas syksyisiä kuvia! o-ou! Sinne se kesä taisi jo mennä!

  VastaaPoista
 2. Täällä on oikeesti jo ihan selvä alkusyksy! Aamut ovat viileitä ja kosteita, monissa puissa näkyy jo keltaista, on satanut aika paljon ja yöt ovat jo pimeitä. Surullista, mutta onneksi syksyssäkin on ne hyvät puolensa! Esim. juurikin nuo raikkaat aamut, jolloin aurinko kurkistelee jostain ja on vähän kosteaa, ja vielä parempi jos on sitä sumuakin. Siitä kyllä tykkään!

  VastaaPoista
 3. Syysaamut ovat kyllä kauniit! Ainakin alkusyksystä, kun ruska on vasta tuloillaan/menossa. Se kuulaan kostea ilma on ihana. Meilläkin on tämä viikko ollut älyttömän sateinen, ostin jo uuden kuoripuvunkin ja eikös heti lämpimät päivät tehneet comebackin!! :D Haluaisin päästä testaamaan uutta pukuani kunnon tuuleen ja tuiskuun, vaan ei. Täällä on ollut +24 ja pusero päällä tullut kuuma :D

  VastaaPoista
 4. Niinpä, aivan samaa mieltä!
  Haha, eikä! :,D Just tommone perustuuri. Mut älä huoli, kyllä ne kunnon tuulet ja tuiskut vielä tulee!
  Täälläkin oli tänään yllättävän lämmintä, jotain +20, ja sai olla jopa t-paita päällä päivälenkillä. Mutta mahtu se yks sadekuuro tähänkin päivään meillä!

  VastaaPoista