perjantai 26. syyskuuta 2014

Nyt treenataan!


Fazerilla alkoi ohjatut tokotreenit viime viikon torstaina 18. päivä. Ekat treenit menivät kivasti! Fazer piti minuun hyvin kontaktia koko treenien ajan, paitsi kontaktikävelyssä olisi halunnut vähän haahuilla. Tänään oli Fazerin toiset treenit ja näissä treeneissä oli vähän enemmän sekoilua kuin ensimmäisissä. Kuitenkin jälleen se piti hyvin kontaktia!  Pieni ei olisi malttanut mennä tänään maahan kunnolla. Tuon kanssa pitää muutenkin vahvistaa maahanmenoa todella paljon, sillä se tahtoisi aina nousta äkkiä vieterinä ylös tai ei malta mennä ihan kunnolla maahan.

Ennen Fazerin ekoja tokotreenejä Fantalla oli ollut agilitytreenit, joiden aikana Fazer sai harjoitella jälleen hihnassa odottamista. Ihan hyvin se osasi siellä odottaa, vielä kuului huutoa ainakin silloin, kun treenasin Fantan kanssa, mutta muuten on tapahtunut edistystä. 

Ja Fantalla meni agitreenit hienosti! Ensimmäisestä radasta en muista enää paljoakaan, mutta se ei mennyt aivan putkeen. Tämän toisen radan kuitenkin muistan ja se oli suurinpiirtein oheisen kuvan mukainen. Tämä rata yllätti täysin, alussa minun piti käyttää jarrukättä Fantalle, jotta sain tuon toisen hypyn edes jotenkin onnistumaan, ja aiemmin se on toiminut vähän vaihtelevalla menestyksellä. Nyt se kuitenkin toimi älyttömän hienosti! Samoin olin yllättynyt siitä, kuinka hienosti Fanta haki 5:nnelle putkelle.

Nyt tämän viikon torstaina  25. päivä pidettiin vähän erilaiset agitreenit. Kentän sijaan mentiinkin metsään treenaamaan ja opettelemaan, miten ihan peruslenkilläkin voi harjoitella agilityä tukevia asioita. Tämä oli kyllä mielenkiintoinen tunti ja sain lisäintoa treenaamiseen. Ja näitä juttuja voin alkaa harjoitella Fazerinkin kanssa.

--------------------------------------------

Fazerin kanssa treffattiin pentukamua viime viikon tiistaina 16. päivä, tällä kertaa sekarotuista Lappia. Aluksi Fazer oli vähän varovainen Lappia kohtaan, mutta sitten kun se tajusi, että ei Lappi ollutkaan vaarallinen, alkoi ihan hillitön ralli, jota olisi jatkunut ties kuinka kauan! Tarkoitus olisi sopia myöhemmin lisää pentutreffejä.
Tämä viikko vietettiinkin kokonaan tähän perjantaihin asti kylän keskellä eläen kerrostaloelämää. Fazer näki myös ensilumen, reaktio ei ollut mitenkään kummoinen aluksi. Myöhemmin olisi halunnut päästä hepuloimaan lumeen. Loppuun vähän kuvasaastetta:

2 kommenttia: