perjantai 12. syyskuuta 2014

Sairastelua

Ei onneksi koirien sairastelua vaan minun. Mutta onhan se noiden koirienkin arkeen vaikuttanut. Ovat joutuneet pärjäämään vähemmällä muutaman päivän.

Meillähän piti olla tokokokeet Fantan kanssa lauantaina 6. päivä Kemijärvellä, mutta olin tosiaan kipeänä silloin, joten jäivät väliin. Oli kyllä iso harmi! Mutta sen sijaan päätin, että osallistun Fantan kanssa nyt tänä viikonloppuna sekä lauantaina että sunnuntaina tokokokeeseen. Huomenna on myös BH-koe tokokokeen jälkeen, saas nähdä miten menee, jännitän sitä vähän. Ja hienosti opettelin seuruukaavionkin ulkoa näin viimeisenä iltana heh. Huomista odotelessa siis!

Mitään ihmeellisyyksiä ei olla siis tehty, kun olen sairastanut. Fantan kanssa kävin tosin pari kertaa ohjatuissa tokotreeneissä, kun sellaiset ennen koetta järkättiin, ihan hyvin meni treenit. Tosin toisena treenikertana Fanta oli vähän haahuilija, jospa se ei sitten kokeessa kovin haahuilisi!

Käytiin Fazerin kanssa treffaamassa pentukamua keskiviikkona 10. päivä, sekarotuista Napia. Se oli noin 9 viikkoa vanha tavatessamme, ja Fazerillahan siis ikää on 13vko. Jäi kyllä Napi pieneksi Fazeriin verrattuna. Pietettiin treffit heidän pihallaan, joten Fazer tutki aluksi uutta paikkaa, eikä edes noteerannut kaveria, kunnes paikka oli tullut jokseenkin tutuksi, jolloin alkoi leikki. Fazer rupesi jopa niin kovakouraiseksi, että toinen säikähti sitä kerran ja vältteli jonkin aikaa. Lopussa kuitenkin kaikki oli taas okei. Myöhemmin olisi tarkoitus tavata heitä uudestaan sekä muita paikkakunnan pentuja.


Ja tänne ehti tulla kunnon syksykin sillä välin, kun sairastin! Niin se aika kuluu nopsaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti