sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Neiti kaks wee!

Tänään on Fantan 2-vuotis synttärit! Paljon onnea mussukalleni! Ja pakko sanoa tähän tämä klisee: aika kuluu niin nopeaa. Ei pysy itse perässä. Samalla on muuten bloginkin 2-vuotis synttärit.

Syntymäpäivä aloitettiin menemällä HAKUtreeneihin. Jokaisella koirakolla oli kaksi vuoroa. Ekalla vuorolla me tehtiin Fantan kanssa vain yksi perus pisto, joka meni mainiosti.
Toisella kerralla oli piilossa kaksi maalimiestä, toinen helposti tuulen avulla vainuttavissa ja toinen ei. Tämä tuulen avulla helposti löydettävä oli kauempana, ja se löytyikin näpsäkästi. Toinen haku ei ollutkaan sitten ihan niin helppo nakki. Maalimies oli vähän turhan kaukana lähetys paikasta, joten ensimmäisellä lähetyksellä edettyään ensin suoraan lähti Fanta tekemään yhtäkkiä mutkaa ihan muualle, josta se ei olisi voinut enää löytää maalimiestä. Toisella lähetyksellä menin itse lähemmäksi piiloa ja silloinhan se löytyi! Ihan hyvää harjoittelua oli tuokin. Seuraavalla kerralla keskitytään luultavasti pistoihin, joissa on pidempi matka maalimieheen ja joissa on tuuli apuna. Kuva © Erika O.

Muutoin ollaankin (toistaiseksi) vain relattu ja otettu iisisti. Tuli askarreltua Fantalle vesiletkusta hakurullakin. "Kakkua" tuskin jaksan väsätä kakaralle tänään, kun olisi aikomus pitää illemmalla vielä tokotreenit ja lisäksi tuo sai jo ainakin nakkia ihan tarpeeksi hakutreeneissä!

Ps. Miksi Fanta näyttää noissa rakennekuvissa aina isommalta ja rotevammalta mitä se todellisuudessa on, hah.

8 kommenttia:

 1. Voi se on niin nätti :3

  VastaaPoista
 2. Synttärionnittelut Fantalle! :)

  En muuten tiedä mikä noissa kuvissa niin hämää! Aksusta on moni sanonut, että se näyttää kuvissa pienemmältä, kuin mitä se todellisuudessa on :D

  VastaaPoista
 3. Isot synttärionnittelut Fantalle! :3

  VastaaPoista
 4. Fanta kiittää!

  Sarianne, no niinpä! Ja aaa, Fexusta olen kuullut saman pari kertaa, mutta toisin päin eli on kuulemma näyttänyt kuvissa isomman kokoiselta mitä oikeasti on (eli silleen vähän sama vika Fantan kanssa).

  VastaaPoista
 5. Onnea vielä täältäkin! (ei ees myöhässä :D) Fanta on todella kaunis aussie, yksi suosikeistani. Itsekin muistan, kun Senni täytti 2 vee, tuntuu kuin se olisi ollut ihan vähän aikaa sitten. :)

  VastaaPoista
 6. Fanta kiittää!
  Ja aa-a! Tuntuu kuin olisin tippunut ajankulujunan matkasta ajat sitten, välillä en yhtään ymmärrä sitä, kuinka nopeasti aika osaakaan kulua.

  VastaaPoista